Sedmý smysl v boxu

Ilka Pacovska_Sedmy smysl box
Objevte svět plný dobrodružství, napětí, magie a mystických zvířat v devíti příbězích české spisovatelky Ilky Pacovské! Nakladatelství Albatros vydává její fantasy sérii pro děti v boxu.

Souborné vydání oblíbené fantasy série. Devět příběhů Hanky, Sváti a Rafaela ve světě lidském i magickém. Autorka své knihy nejprve zveřejňovala na internetu. Obrovský zájem čtenářů ji přivedl k myšlence vydat příběhy v klasické knižní podobě. Napínavé, tajuplné čtení, prolínání reálného světa s fantasy. Příběhy Hanky, Sváti a Rafana připomínají Harryho Pottera a autorka nezapírá, že ji knihy o Harrym inspirovaly, nicméně vytvořila nový svět a nové hrdiny, kteří žijí svým vlastním životem. Konečně původní česká Rowlingová?!

 

Sedmý smysl BOX 1–9

Autorka: Ilka Pacovská
Ilustroval: Jan Patrik Krásný
Počet stran: 3400
Vazba: brožovaná
Formát: 114×194 mm
ISBN: 978-80-00-04468-2
Doporučená cena: 1699 Kč

Knihu Sedmý smysl BOX 1–9 vydalo nakladatelství Albatros.

 

Ukázka z knihy Bez práva na život (9. díl)

V neděli se do Kouzelných zahrad dostavil nejen Sváťa s Aničkou, ale i Rafan s Andělou. Byl nádherný slunečný den, proto se rozhodli najíst venku v zahradě, podobně jako další hosté Zachariášova hotelu. Obě holčičky si spolu okamžitě začaly hrát a žádný z dalších hostů je nezajímal. K plné spokojenosti jim dostačovaly květiny na zahradě, písek na cestičce a pár kamínků.
„Miluju neděli. Nikdo na mě neřve: Makej! Makej! Všude klid. Společnost přátel, skvělé jídlo na dosah… Co víc si člověk může přát,“ spokojeně se rozhlížel Rafan, když dojedli.
Anděla se zavrtěla, olízla si rty a trochu nesměle se zeptala: „Hele, nevadilo by vám, kdybych se na květen a červen nastěhovala s Rafem do stromového domku tady v zahradách?“
„Mně určitě ne,“ odpověděl Sváťa bez rozmýšlení, „stejně do konce školního roku bydlím v Pasteku.“ (str. 10)

Pokračujte ve čtení ukázky.

 

Box obsahuje tyto knihy:

  

   

   

 

Ilka Pacovská

Ilka Pacovská_podobenkaNarodila se 20. února 1954, po studiu na knihovnické škole pracovala v knihovnách, archivech a televizních časopisech. Je vdaná a bydlí v Praze. Po narození staršího syna přibyla do její rodiny trojčata. V současné době se raduje ze sedmi vnoučat. Koncem roku 2015 vyšel poslední devátý díl její fantasy série Sedmý smysl pod názvem Bez práva na život. Přečtěte si také článek Ilky Pacovské o tom, jak si vydáním Sedmého smyslu splnila sen.


Nakladatelství Albatros bylo založeno v roce 1949; do roku 1969 působilo pod původním názvem Státní nakladatelství dětské knihy. Soustředí se na kvalitní původní i překladovou literaturu především pro děti od 2 do 12 let. Je dlouhodobým exkluzivním vydavatelem knížek Astrid Lindgrenové a příběhů Harryho Pottera J. K. Rowlingové pro území České republiky. V nabídce nakladatelství si vyberete od leporel pro nejmenší přes poezii, pohádky, knížky pro začínající čtenáře, literaturu populárně-naučnou a vzdělávací až po fantasy, detektivní příběhy i komiksy. Knížky bohatě barevně ilustrované i příběhy pro zdatnější a náročnější čtenáře. Nakladatelství spadá pod společnost Albatros Media.
Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSedmý smysl – box 1–9

Pacovská, Ilka

Albatros, 2016

Napsat komentář