Zákon smečky v boxu

erin-hunterova_zakon-smecky-box
Bestsellerová série Erin Hunterové, kde nechybí dobrodružství, nebezpečí, překážky ani nezlomné přátelství, nyní vychází v praktickém boxu. Pořiďte si šest dílů fantasy ságy pro děti v jednom pěkném balení.

Zvířecí sága o statečné smečce psů, z nichž každý pes je jiné rasy a jiné povahy, a přesto jsou svázáni společným poutem přátelství. Prožijte spolu s hlavním hrdinou Štístkem všech šest napínavých příběhů! Od Erin Hunterové, autorky světového bestselleru Kočičí válečníci.

 

Zákon smečky 1–6 box

Autorka: Erin Hunterová
Přeložila: Miroslava Kopicová

Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-00-04462-0
Doporučená cena: 990 Kč

Knihu Zákon smečky 1–6 box vydalo nakladatelství Albatros.

 

Ukázka z 1. dílu Mrtvé město

Ňaf se protáhl, zívl a maličko nadšeně zakňoural. Ostatní štěňata v pelíšku se k němu tiskla jako jeden velký hřejivý propletenec, všude samá tlapka a čenich a tlukot malých srdíček. Pískle se lopotila přes něj a šťouchla ho tlapkou do oka; Ňaf zavrtěl hlavou a překulil se, takže spadla. Rozhořčeně vypískla a on jí olízl čumáček, aby jí dal najevo, že jí nic nevyčítá.
Jejich psí maminka nad nimi stála a čenichem je rovnala vedle sebe, jazykem jim čistila tváře a obešla kolem štěňat své obvyklé kolečko, než se kolem nich stočila a chystala se ke spaní.
„Probuď se, Ňafe! Maminka nám bude vyprávět příběh.“ To byla zase Pískle, panovačná a komandující jako vždycky. Jejich maminka jí láskyplně olízala čumák a ztlumila tak její kňučení.
„Chtěli byste slyšet o Psím běsnění?“ Ňafovi nadšením přeběhl mráz po zádech a dychtivě zakňoural: „Ano!“ (str. 9)

Přečtěte si celou ukázku a nezapomeňte ani na ukázky z ostatních dílů: Skrytý nepřítel, Temnota padá, Trnitá cesta, Nekonečné jezero a Psí běsnění.

 

Erin Hunterová

Erin Hunterová je umělecký pseudonym amerických autorek Kate Caryové, Cherith Baldryové, Gilian Philipové, Tui Sutherlandové, Victorie Holmesové, Inbali Iserlesové a Rosie Bestové. Společně píší fantasy série o zvířatech Zákon smečky (Survivors), Kočičí válečníci (Warriors) a příběhy medvědích hrdinů Seekers.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Albatros.


Nakladatelství Albatros bylo založeno v roce 1949; do roku 1969 působilo pod původním názvem Státní nakladatelství dětské knihy. Soustředí se na kvalitní původní i překladovou literaturu především pro děti od 2 do 12 let. Je dlouhodobým exkluzivním vydavatelem knížek Astrid Lindgrenové a příběhů Harryho Pottera J. K. Rowlingové pro území České republiky. V nabídce nakladatelství si vyberete od leporel pro nejmenší přes poezii, pohádky, knížky pro začínající čtenáře, literaturu populárně-naučnou a vzdělávací až po fantasy, detektivní příběhy i komiksy. Knížky bohatě barevně ilustrované i příběhy pro zdatnější a náročnější čtenáře. Nakladatelství spadá pod společnost Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZákon smečky 1–6 box

Hunterová, Erin

Albatros, 2016

Napsat komentář