Vyhrajte inspiraci na malé čajové zákusky

minidobroty-k-caji-perex
Rádi si v tomto sychravém období uvaříte dobrý sypaný čaj a zachumláte se s knihou pod deku? Zřejmě vás někdy napadne, že byste si dali i něco sladkého. V tom případě se právě nyní můžete inspirovat recepty na dobroty.

Sladkosti pro mlsné jazýčky

Jemně provoněný čaj v kruhu přátel nebo rodiny přímo volá po nějaké dobrotě k zakousnutí. A tak vám jich nabízíme rovných čtyřicet. Čtyři desítky lahodných sladkostí, které potěší i ty nejmlsnější jazýčky, a ozdobí prostřený stůl.

Určitě neodoláte křehkým mandlovým placičkám, brioškám se slaným karamelem, sušenkám plněným citronovým krémem, sněhovým pusinkám s růžemi, minikoláčkům i ostatním lákavým pochoutkám. Musíte je vyzkoušet všechny!

Výborně se hodí k různým typům čajů, lehkým, silným, květovým i ovocným. A abyste nemuseli dlouho tápat, který čaj si uvařit, ke každému receptu jsme pro vás vybrali ten pravý.

Kniha dává zakusit dokonalou a bezchybnou symfonii chutí.

 

Minidobroty k čaji

40 receptů na drobné lahůdky

Autorka: Juliette Lalbaltryová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Ivana Sůsová
Počet stran: 112
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-7359-510-4

Přečtěte si více o knize Minidobroty k čaji, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte ani na náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Minidobroty k čaji

Čtyři desítky drobných sladkostí a zákusků, které potěší všechny mlsné jazýčky a udělají parádu na vašem stole, na vás čekají v knize francouzské foodstylistky, blogerky a autorky kuchařek Juliette Lalbaltryové. Pokud navíc patříte mezi milovníky čaje, jistě u každého receptu uvítáte tip, který čaj se k danému cukroví bude hodit nejlépe. Upečte si sušenky, sněhové pusinky, nebo maličké koláčky a oslaďte si nejen zimní večery.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Minidobroty k čaji vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Minidobroty k čaji
probíhá od 25. do 31. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 kuchařky Minidobroty k čaji

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMinidobroty k čaji
40 receptů na drobné lahůdky

Lalbaltryová, Juliette

Metafora, 2016

Napsat komentář