Získejte výhled do budoucnosti podle planet

astrologicky-kalendar-do-roku-2020-perex
Je vaším koníčkem astrologie? Zajímáte se o horoskopy a o to, jak a v čem postavení planet ovlivňuje váš život? V tom případě vám nabízíme jedinečnou možnost zjistit, co vás čeká a nemine v následujících několika letech.

Co váš čeká podle planet

Chcete vědět, jak nás bude postavení planet ovlivňovat v následujících letech? Astrolog Antonín Hrbek, který se horoskopy zabývá již více než půl století, představuje prognózy pro všechna znamení rok po roce včetně detailních konstelací a grafů.

 

Astrologický kalendář do roku 2020

Jací jsme a co nás čeká

Autor: Antonín Hrbek

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 280
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2016
ISBN: 978-80-271-0301-0

Přečtěte si více o knize Astrologický kalendář do roku 2020, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Astrologický kalendář do roku 2020

Jak bude postavení planet ovlivňovat život vás a vašich blízkých v následujících letech? To vám poodhalí astrolog Antonín Hrbek ve své nové knize, která nabízí prognózy pro jednotlivá znamení zvěrokruhu až do roku 2020. Dozvíte se nejen to, jací jste a co vás čeká, ale také si můžete prostudovat detailní grafy a konstelace. Pokud jste vy sami nadšenci do astrologie, nebo máte někoho takového mezi blízkými, jistě tuto knihu oceníte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Astrologický kalendář do roku 2020 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Astrologický kalendář do roku 2020
probíhá od 10. do 23. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 Astrologických kalendářů do roku 2020

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAstrologický kalendář do roku 2020
Jací jsme a co nás čeká

Hrbek, Antonín

Cosmopolis, 2016

Napsat komentář