Zasoutěžte si o ilustrovaný motivační diář

hledani-diar-2017-perex
Hledáte diář na příští rok, ale nemíníte se spokojit s fádním jednobarevným kouskem? Motivující myšlenky Chalíla Džibrána a více než 100 barevných ilustrací Jiřiny Lockerové společně s týdenním kalendáriem by mohlo být to pravé.

Plánujte a kochejte se

Diář přináší na každý týden podnětné a motivující myšlenky jednoho z nejoblíbenějších a nejslavnějších arabských spisovatelů, malíře, filosofa a mystika Chalíla Džibrána. Jeho dílo dodnes okouzluje miliony čtenářů na celém světě svým poselstvím lásky a moudrosti. S filozofickou hloubkou a poetickým stylem Džibrán komentuje lidské radosti i bolesti, ukazuje skrytou jednotu protikladů života a přináší inspiraci a povzbuzení všem, kdo hledají cestu k sobě a k Životu. To vše doplňuje více než 100 barevných ilustrací malířky a knižní ilustrátorky Jiřiny Lockerové.

Přitažlivý a inspirativní dárek pro každého, kdo ocení moudrého průvodce nadcházejícím rokem. Diář obsahuje plánovací kalendář, lunární kalendář, přehled státních svátků a jmenin, prostor pro poznámky aj.

 

Hledání – Diář na rok 2017

Autor: Chalíl Džibrán

Vydalo: nakladatelství Vyšehrad
Ilustrace: Jiřina Lockerová
Počet stran: 272
Vazba: flexo
Vydáno: 8/2016
ISBN: 978-80-7429-760-1

Přečtěte si více o titulu Hledání – Diář na rok 2017, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Vyšehrad. A také se můžete podívat na ukázku.

Nakladatelství Vyšehrad se se svými zhruba 80 tituly ročně se řadí mezi dvacítku největších českých nakladatelů. V řadě tematických oblastí – v historii a literatuře faktu, ve filosofii a teologii, v beletrii, zahrnující jak prózu, tak poezii, v dárkových publikacích, v kuchařkách a knihách věnovaných otázkám zdraví – se snaží nabídnout kvalitní literaturu novou i léty prověřenou.

 

Ukázka z knihy

hledani-diar-2017-ukazka

 

Vyhrajte Hledání – Diář na rok 2017

Stále hledáte ten správný diář, který by byl víc než jen pouhá nudná pomůcka k organizaci vašeho času? Chcete, aby byl nejen praktický a hezky vypadal, ale aby měl i něco navíc? Pokud se rádi necháváte motivovat citáty slavných filosofů, máme tip přesně pro vás. Myšlenky Chalíla Džibrána ve spojení s více než stovkou pestrobarevných ilustrací Jiřiny Lockerové mohou provázet celý váš příští rok.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Vyšehrad vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou Hledání – Diář na rok 2017 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o Hledání – Diář na rok 2017
probíhá od 4. do 17. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 diáře Hledání – Diář na rok 2017

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHledání / Diář na rok 2017

Džibrán, Chalíl

Vyšehrad, 2016

Zasoutěžte si o ilustrovaný motivační diář - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Ingrid Ingrid napsal:

    Dobrý den, též jsem Diář dostala 23. 12. a moc za takový dárek děkuji.

  2. 00Marie99 napsal:

    Dnes jsem obdržela svou výhru Diář 2017.Moc za ni děkuji.

Napsat komentář