Vyhrajte recepty a tipy pro zdravý životní styl

synergie-dle-vyberu-detox-paleo-perex
Snažíte se jíst zdravě a zajímáte se o zdravý životní styl? Pojmy jako detoxikační kůra nebo paleo strava vám nejsou cizí? Pokud stále hledáte inspiraci a tipy z těchto oblastí, budou se vám určitě hodit karty s recepty, které vám dnes představíme.

36x detox – snadno a lahodně

36x-detox-snadno-a-lahodne-ukazkaChcete ze svého těla odstranit škodlivé toxiny a zažít příliv energie, radosti a zdraví? Rádi byste se opět cítili svěží a plní síly?

Detoxikace je ideální způsob, jak se dostat do skvělé formy a udělat něco pro své zdraví. 36 jednoduchých receptů na smoothies, polévky a lehké pokrmy, které naleznete na těchto kartách, zvládne každý snadno připravit. Vybrané karty si navíc můžete vzít kamkoliv s sebou nebo jimi obdarovávat své blízké, a pomáhat tak ke zdraví i jim. Očistě těla můžete pomoct také očistou mysli, takže na každé kartě najdete kromě receptů také heslo dne a užitečné tipy pro zdravý životní styl.

Autorky: Sandra Jagemann, Eva Christiane Wetterer

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Ivana Dirk Lukačovičová
Vazba: karty s recepty
Počet karet: 36
Vydáno: 10/2016
ISBN: 978-80-7370-437-7

Přečtěte si více o kartách 36x detox – snadno a lahodně. A také se můžete podívat, co vás na nich čeká: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3, nebo si přečíst náš článek.

 

Paleo recepty pro každého

paleo-recepty-pro-kazdeho-ukazkaVyzkoušet stravování podle zásad paleo je ta nejlepší věc, kterou pro sebe můžete udělat. Jedná se o přirozenou stravu, inspirovanou jídelníčkem našich dávných předků, která vám poskytne všechny důležité živiny, a navíc se při ní nemusíte nijak výrazně omezovat. Úbytek váhy a zlepšení nálady jsou už jenom bonusy navíc, které zkrátka k paleo stravě patří.

Balíček obsahuje 36 receptů na jídla připravená podle zásad paleo stravy. Najdete zde jídla pro každou část dne – od snídaně po večeři i svačinky a sladkosti. Díky praktickému formátu můžete mít oblíbené recepty vždy po ruce.

Autorky: Sandra Jagemann, Eva Christiane Wetterer

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Kateřina Česalová
Vazba: karty s recepty
Počet karet: 36
Vydáno: 10/2016
ISBN: 978-80-7370-391-2

Přečtěte si o kartách Paleo recepty pro každého více. A můžete si také některé z nich prohlédnout: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Obě knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

Vydavatelství Synergie Publishing SE je malé, rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené speciálně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené. A co výraz synergie obsažený v názvu vydavatelství vlastně znamená? Ve stručnosti jde o blahodárné spojení: když se dva prvky setkají takovým způsobem, že velikost toho, čeho mohou dosáhnout společně, mnohonásobně přesahuje součet toho, čeho by dosáhly každý zvlášť, vzniká synergie…

 

Vyhrajte karty s recepty na zdravá jídla

Chcete své tělo očistit od škodlivých toxinů, které se v něm ukládají? Rádi byste se opět cítili nabití energií? V tom případě určitě vyzkoušejte některý z 36 receptů na detoxikační smoothies, polévky a lehké pokrmy, díky kterým můžete snadno udělat něco pro své zdraví. Úbytek váhy a zlepšení nálady vám zajistí také paleo strava, která se inspiruje jídelníčkem našich předků. Připravte si jídlo na celý den od snídaně po večeři včetně svačinky a sladkostí a uvidíte, že se budete cítit fit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Synergie Publishing SE vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou karty 36x Detox – snadno a lahodně a Paleo recepty pro každého vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o sady karet
36x Detox – snadno a lahodně a Paleo recepty pro každého
probíhá od 30. listopadu do 13. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3x dvě sady karet se zdravými recepty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize36x Detox – snadno a lahodně

Jagemann, Sandra – Wetterer, Eva Christiane

Synergie Publishing SE, 2016

zobrazit info o knizePaleo recepty pro každého

Jagemann, Sandra – Wetterer, Eva Christiane

Synergie Publishing SE, 2016

Vyhrajte recepty a tipy pro zdravý životní styl - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. stubby napsal:

    ahoj, v aukci jsem vyhrál knížky, přišly včas, do vánoc, takže bude dárek od ježíška.
    můžu jen doporučit, příjemné osobní jednání. stubby.

  2. ladyfromskye napsal:

    Dnes obě sady karet v pořádku dorazily. Moc děkuji, už se s maminkou těšíme, až uvaříme a ochutnáme :)

Napsat komentář