Zasoutěžte si o životní příběh velkého génia

einstein-jeho-zivot-a-vesmir-perex
Audio verze biografie Alberta Einsteina je dlouhá téměř pětadvacet hodin a nabídne Vám nejen známá fakta, ale i mnoho nových informací. Autor Walter Isaacson měl totiž možnost použít i dosud nezpracované materiály.

Okamžiky ze života nejvýznamnějšího vědce všech dob

Vynikající dílo, které poprvé zpracovává Einsteinův život v celé jeho šíři, neboť Hebrejská univerzita v Jeruzalémě podle poslední vůle Einsteinovy nevlastní dcery uvolnila přes 3 000 stran nových dokumentů, především Einsteinových dopisů jeho první a druhé ženě a dětem. Autor měl možnost v knize uplatnit i další nové, dosud nezpracované materiály. Podrobně v knize líčí všechny (nejen tradičně „evropské“, i „americké“) etapy života tohoto velkého génia, jeho nekonformní rysy, vztah k filozofii, náboženství, ale i jeho vnitřní, jak vědecké, tak i osobní problémy.

 

Einstein – Jeho život a vesmír

Autor: Walter Isaacson

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Vladislav Beneš
Délka: 24 hodin 40 minut
Vydáno: 10/2016

Přečtěte si více o audioknize Einstein – Jeho život a vesmír, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audioteka-logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Walter Isaacson, narozený v roce 1952 v New Orleans, je americký novinář a spisovatel. Svou kariéru začal jako novinář v londýnských Sunday Times, kde se později stal politickým dopisovatelem a poté editorem. V roce 2001 se stal ředitelem prestižní televizní stanice CNN. Kromě životopisu Alberta Einsteina je autorem biografie amerického prezidenta Benjamina Franklina nebo ostříleného politika a diplomata Henryho Kissingera. Jeho nejznámější knihou je životopis Steva Jobse a jedná se o jedinou autobiografii, na které se Steve Jobs podílel.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Einstein – Jeho život a vesmír

Albert Einstein přispěl lidstvu mnoha myšlenkami a teoriemi, za což byl oceněn dokonce i Nobelovou cenou. Pravděpodobně každý z nás slyšel minimálně o teorii relativity a někteří by si možná vybavili i podrobnosti s ní související. Málokdo už by však věděl, jak se Albert Einstein k fyzice dostal. Nejen to se dozvíte v biografii, jejímž autorem je americký novinář a spisovatel Walter Isaacson. Téměř pětadvacet hodin nabitých známými i zcela novými informacemi pro vaše uši namluvil Vladislav Beneš, který svůj nezaměnitelný hlas propůjčil například Richardu Gereovi nebo Pierci Brosnanovi.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Einstein – Jeho život a vesmír vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Einstein – Jeho život a vesmír
probíhá od 23. listopadu do 6. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Einstein – Jeho život a vesmír

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEinstein – Jeho život a vesmír
Audiokniha

Isaacson, Walter

Audiotéka.cz, 2016

Zasoutěžte si o životní příběh velkého génia - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, audiokniha Einstein – Jeho život a vesmír je už stažena na mé poličce. Veliké díky za výhru.

Napsat komentář