Získejte sondu do života oblíbených jůtuberů

ja-jutuber-3-perex
Popularita YouTuberů stále roste a i v naší zemi se najdou někteří natolik úspěšní, že je sledují statisíce fanoušků. Třetí kniha z řady věnované těmto „hvězdám internetu“ nabízí dosud nejšťavnatější sondu do životů několika z nich.

Poznejte hvězdy YouTube

ja-jutuber-3-ukazka-2Třetí a nejšťavnatější sonda do jůtuberské komunity nově s komiksy, ilustracemi a kreslenými karikaturami!

Poznejte svoje jůtuberské hvězdy! Už potřetí vám ukážeme to nejlepší ze světa internetových videí!

Co je Vadakův životní sen? Kdy dostala první pusu Míša z kanálu Stylewithme? Proč je Atiho život opravdová show? S kým by jednou rád natáčel DenisTV a jak sama sebe popisuje Týnuš Třešničková? To a ještě mnohem víc se dočtete ve třetí knížce Já, JůTuber! Nechybí ani pokračování příběhu Manuela Středy, ze kterého je teď středoškolák. Třetí díl je také plný tipů, jak si správně nastavit kanál a jak na YouTube vydělávat peníze. Já, JůTuber je zkrátka fenomén, který musí mít každý, kdo chce ve světě internetu něco znamenat ;)

 

Já, JůTuber 3

Autoři: sepsáno JůTubery

Vydalo: nakladatelství CooBoo
Počet stran: 168
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-7544-214-7

Přečtěte si více o knize Já, JůTuber 3, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CooBoo patřící pod společnost Albatros Media. A můžete si také stáhnout ukázku.

CooBoo_Albatros-Media

Nakladatelství CooBoo vzniklo v roce 2009 jako mladší sourozenec tradičního Albatrosu a jeho název vznikl jako zkratka slov cool a books. Specializuje se především na knihy pro teenagery a za svou existenci vydalo už na dvě stě titulů.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

12. července, úterý

Ja Jutuber 3_vnitrek.inddJsou tři ráno. Vstávám ve tři ráno. Ne, nedělám si legraci, opravdu MUSÍM vstávat teď. Proč? Protože nějakej sadista přišel s tím, že člověk musí bejt na letišti dvě hodiny před tím, než se odlítá. Co to proboha bylo za šílence, nějakej milovník čekání? Ať se jde bodnout! Vstávat ve tři, protože je to půl hodiny na letiště a letí se v sedm. Samozřejmě musíme mít nějakou rezervu, protože máma nikdy nikam nechodí pozdě. To táta je schopnej přijít tři minuty před odletem a ještě se na odbavení zeptá, jestli si stihne dát před nástupem jedno pivko (a pak si stěžuje, že to pivo stálo kilo – na druhou stranu byl zas potěšenej tím, že dostal čtvrtý zdarma). Zato máma bude na letišti sedět klidně o půl dne dřív, jen aby náhodou nepřišla o vteřinu pozdě. „Dochvilnost je výsada králů,“ říká vždycky. Jednou si omylem spletla čas třídních schůzek. Bylo to v pátý třídě. Před čtyřma rokama. Dodnes posílá řediteli i celýmu kabinetu pravidelně omluvnej dopis, že tehdy přišla pozdě. Blázen. A samozřejmě chce bejt první v letadle, protože to je maximální dochvilnost (kdyby to šlo, procpala by se tam dřív než letušky). (str. 16)

 

Vyhrajte knihu Já, JůTuber 3

S rostoucí popularitou YouTube se objevil také nový fenomén v podobě YouTuberů. Tito, většinou mladí, lidé točí videa s různorodým obsahem a vytváří si díky nim komunitu fanoušků, kteří neváhají a míří za nimi i na akce a festivaly, na kterých se se svými oblíbenci mohou setkat. Některé z nich můžete právě nyní poznat ještě blíž díky šťavnaté sondě do jůtuberské komunity v podobě knihy Já, JůTuber 3. Mimo to v ní najdete také mnoho užitečných rad a tipů, jak si vytvořit a nastavit vlastní kanál, což se bude hodit všem, kdo chtějí také začít vydělávat peníze díky YouTube.

Ve spolupráci s nakladatelstvím CooBoo patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Já, JůTuber 3 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Já, JůTuber 3
probíhá od 17. do 30. listopadu 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Já, JůTuber 3

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJá, JůTuber 3

sepsáno JůTubery

CooBoo, 2016

Získejte sondu do života oblíbených jůtuberů - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. 135evik napsal:

    Dobrý den, kniha Já, JůTuber 3 přišla v pořádku! Moc děkuji a přeji celé redakci klidné a radostné svátky vánoční a do nového roku mnoho zdraví, štěstí, optimismu a super nápadů!

Napsat komentář