Kůň, nejlepší přítel člověka

linda-kohanov_s-konem-mezi-svety
Linda Kohanov, jezdecká instruktorka a trenérka koní, se ve své další knize zabývá možnostmi léčení za pomoci koní a neobyčejnými pouty, jež mohou vzniknout mezi těmito vznešenými tvory a lidmi.

„Koně,“ tvrdí Linda Kohanov, „představují ztělesněnou spiritualitu, takovou, která je jak zcela přítomná v tomto světě, tak i hluboce spojená s božským původem duše.“ Linda Kohanov odhaluje, jak nás koně podporují a vedou k nečekanému uvědomování a pochopení strachu, intuice, vědomí, síly a především autenticity. Kniha S koněm mezi světy je pokračováním Lindina průlomového díla Tao koně. Je plná příběhů o léčení s pomocí koní a poctivě popisuje i proces, který se za vším skrývá. Tyto příběhy dokazují nepopiratelná spojení, jež lidé i koně po celém světě stále častěji objevují.

My všichni se pohybujeme mezi dvěma světy, přesunujeme se, leckdy neohrabaně, mezi svobodou a připoutaností, duchem a přírodou, myslí a srdcem. Přesto věřím, že jednoho dne, pokud se najde více lidí ochotných přijímat rady od svých čtyřnohých přátel, lidské vědomí tyto paradoxy pojme a rozšíří se za jejich hranice. Pak už nebude existovat žádné rozdělení.

Linda Kohanov

 

S koněm mezi světy

Cesta k rozvíjení intuice, vědomí a síly s pomocí koní
Autorka: Linda Kohanov
Přeložila: Alexandra Kolašínová-Lamichová

Počet stran: 248
Vazba: brožovaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7370-370-7
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu S koněm mezi světy vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

 

Ukázka z knihy

Všechno to začalo, když mě Becky, která se tehdy učila jezdit, požádala, abych se podívala na jednoho koně její matky Nancy. Stalo se to jednoho mrazivého prosincového večera, kdy jsem se zrovna chystala nasednout do auta a zamířit domů na večeři. Rodina Becky nedávno adoptovala týraného valacha jménem Rocky. Problém byl toho šestnáctiletého arabského koně už jen chytit, nasadit mu ohlávku a vést ho, proto byl deset let ponechán na pastvinách, kde byl jeho kontakt s lidmi minimální. Nancy ale cítila silné spojení s tímto koněm, jehož hluboké, oduševnělé oči vyzařovaly v jednu chvíli tolik naděje, kolik o pár vteřin později strachu. Naneštěstí bylo Rockyho trauma zakořeněno hlouběji, než si představovala. Tentýž den předtím při rutinní veterinární prohlídce se Rocky náhle bez zjevného důvodu vyděsil. Pokusil se přeskočit plot a při tom si roztrhl kůži na noze. Sedativa na něj neměla takřka žádný vliv a veterinář, který se mu snažil nohu obvázat, uhýbal kopytům a zubům, aby sám nepřišel k úrazu. Rocky zůstal celou dobu ve střehu, maximálně nabuzený a úspěšně bojující s uklidňujícím lékem, který by alespoň na hodinu odrovnal mnohem většího koně. (str. 10)


Synergie

Nakladatelství Synergie Publishing SE působí na českém trhu již téměř 20 let a za tu dobu vydalo několik stovek titulů v oblasti inspirace, poznání a spirituality. Mnohé z těchto knih se okamžitě staly bestsellery. Mezi kmenové autory patří Doreen Virtue, Ciro, Marchetti, Menna Van Praag, Esther a Jerry Hicks, Louise L. Hay nebo David Deida.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeS koněm mezi světy
Cesta k rozvíjení intuice, vědomí a síly s pomocí koní

Kohanov, Linda

Synergie Publishing SE, 2016

Napsat komentář