Veselé říkanky

mame-doma-veselo
Staré dětské básničky nás učí naše babičky. Vyzkoušejte zbrusu nové od Zuzany Kadlecové. Fragment nám je vydává, čtěte, bude zábava! To aby se vědělo, že máme doma veselo.

Jen jsem otevřela milou knížku Máme doma veselo a přečetla prvních pár říkanek, hned se mi objevil úsměv na tváři a v hlavě mi začaly naskakovat podobné rýmy. Někdy se hodí vrátit se zpět do dětského světa, kde je vše jednoduché a přímočaré, a zapomenout na dospělácké starosti. Nejlépe vám to půjde s vašimi malinkými ratolestmi nad barevnou a vtipnou knížkou. Uvidíte, že si budete rázem velmi dobře rozumět.

Veselé říkanky o tom, že i doma můžete zažít kopec legrace! Krátké básničky s vtipnou pointou obohatí slovní zásobu a pobaví děti, rodiče i učitele.

Máme doma veselo

Autorka: Zuzana Kadlecová
Ilustroval: Antonín Šplíchal

Počet stran: 48

Formát: 211×216 mm
ISBN: 78-80-253-2769-2
Doporučená cena: 179 Kč

Knihu Máme doma veselo vydalo nakladatelství Fragment.

 Ukázky z knihy

mame-doma-veselo-ukazka1mame-doma-veselo-ukazka2Pro další seznámení s knihou si stáhněte celou ukázku.


Nakladatelství FRAGMENT vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler–Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT. Dlouhodobě patří k nejvýznamnějším nakladatelům v České republice a od prosince 2014 je součástí mediální skupiny Albatros Media a.s. Za dobu svého působení uvedlo na knižní trh přes 2650 titulů. Každoročně je to přes 200 novinek pro celou rodinu od leporel, přes populárně naučnou literaturu, beletrii pro všechny věkové skupiny až po odborné tituly a učebnice.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMáme doma veselo
Říkanky pro nejmenší

Kadlecová, Zuzana

Fragment, 2016

Napsat komentář