Romantický i sladkobolný pravdivý příběh nejen pro příznivkyně knih Betty MacDonaldové

1367904_old_tractor
 Ree Drummondové bylo něco mezi dvaceti a třiceti, studovala a pracovala v Los Angeles,  chodila na suši, cvičila pilates, nosila podpatky a žila jednu z verzí amerického snu…

 

Pak se rozhodla pro změnu – rozešla se se svým stylovým přítelem, zamluvila si garsonku v Chicagu, kde hodlala začít nový život právničky v prestižní kanceláři, a odjela si na pár týdnů odpočinout do domu svých rodičů v Oklahomě. Právě tam potkala v baru svého kovboje – drsného chlápka se zářivě modrýma očima a brzkými šedinami na skráních. A zažila s ním to, v co nikdy nevěřila – lásku na první pohled.

O jejich romanci a později manželství a rodině začala psát blog http://thepioneerwoman.com, z něhož vznikla tato kniha – pohádkový biografický příběh plný osobitého, někdy trpkého humoru, v němž popisuje jejich seznámení, svatbu, první rok manželského života na obří farmě a narození dítěte. A také potíže s ex-přítelem, který svůj status stále nechce pochopit, osobní finanční krizi, velmi problematické těhotenství, rozvod rodičů a snahu vypořádat se s životem na ranči.

 

Z lodiček do traktoru

Autorka: Ree Drummondová
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 130x200mm
Počet stran: 360
ISBN: 978-80-7462-088-1
Cena: 298 Kč

Knihu Z lodiček do traktoru vydalo nakladatelství Jota

 

O autorce:

Ree Drummondová (*1969, Bartlesville, Oklahoma) si začala psát v roce 2006 blog. Postupně vybudovala stránky thepioneerwoman.com, které získaly několik ocenění. Uvádí na nich recepty, vystavuje fotografie a zábavně dokumentuje svůj přechod od života ve městě k životu manželky rančera. Jako autorka největšího bestseleru nakladatelství The New York Times, kuchařky The Pioneer Woman Cooks, se Ree objevila v mnoha televizních pořadech (např. Good Morning America) a představily ji také oblíbené časopisy (např. Ladies‘ Home Journal, Woman’s Day nebo People). Ree žije společně s manželem Laddem a jejich čtyřmi dětmi na dobytkářské farmě nedaleko Pawhusky ve státě Oklahoma. Práva na filmové zpracování knihy Z lodiček do traktoru vlastní Columbia Pictures.

 

CO ŘÍKÁ O KNIZE AUTORKA:

„Na ten večer nikdy nezapomenu. Bylo to, jako bych se najednou přenesla do zamilovaného románu, broadwayského muzikálu a westernu s Johnem Waynem zároveň. Jen jsem si s kamarády zaskočila na skleničku, nečekala jsem, že se s někým setkám, a už vůbec ne s vysokým, drsným kovbojem, který žije na ranči na míle vzdáleném od mého kulturního a společenského rodného města. Ale než jsem se vzpamatovala, byla jsem jako zasažená bleskem… a naprosto jsem to nedokázala zastavit.

Přečtěte si mé vyprávění o divokých podrobnostech nepravděpodobného románku s kovbojem v kožených kalhotách od prvních okamžiků našeho namlouvání (v pozadí s kravami, koňmi, prérijními požáry a vášní) po první rok našeho manželství, který byl tak naplněn výzvami a rozbroji – a také hnojem –, že jsem si to ani neuměla představit.

Není to jen má love story, je to univerzální příběh vášně, zamilovanosti a všeobjímající lásky, která nás přenese do jiných světů.

Je to příběh kovboje.
A honáků dobytka.
A kovbojských kalhot.
A dívky, která se do nich zamilovala.“

 

A CO NA TO ČTENÁŘKY:

„Prostě nejlepší milostný příběh, lepší už jsem dlouho, dlouho nečetla.“

Amy

„Neuvěřitelné vyjádření skutečné lásky… úcty… odevzdání… vášně… síly… víry… příběh honáků dobytka a silných paží!“

M.C.

„Nejlepší milostný román od dob Jihu proti Severu.“

Sandy

„Díky této knize jsem si připomněla, jak jsem se zamilovala do svého manžela… a proč jsem do něj zamilovaná dodnes.“

Tristan

„Většinou mě zamilované příběhy neberou… ale tuhle knihu miluju.“

Susanna

„Dvěma slovy: na omdlení.“

Maggie

„To je ono. Chci kovboje.“

Kathryn

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZ lodiček do traktoru
Kovbojská romance

Drummondová, Ree

Jota, 2012

Napsat komentář