Získejte dobrodružství mašinek z ostrova Sodor

velka-kniha-o-masince-tomasovi-perex
Máte doma malého fanouška vláčků a nadšeného diváka animované pohádky s mašinkou Tomášem? V tom případě neváhejte, zapojte se do soutěže a vyhrajte knihu, kterou svému dítku uděláte velkou radost, je totiž plná příběhů právě z ostrova Sodor.

Dobrodružství na kolejích

Ahoj, kamarádi! Užitečné mašinky z ostrova Sodor vám přivážejí pořádný náklad – plných dvě stě stránek svých pohádek! Najdete mezi nimi pohádky o Tomášovi, Edwardovi, Henrym a Dieselovi, ale také o malých mašinkách z horské úzkorozchodné tratě Rheneasovi, panu Handelovi či Peteru Samovi. A můžete se těšit i na jednu pohádku navíc nazvanou Vánoční expres. Tak už se pěkně usaďte a poslouchejte!

 

Velká kniha o mašince Tomášovi

Autor: Wilbert Vere Awdry

Vydalo: nakladatelství Egmont ČR
Ilustrace: Jerry Smith Robin Davies
Počet stran: 208
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 9/2014
ISBN: 978-80-252-3112-8

Přečtěte si více o knize Velká kniha o mašince Tomášovi, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Velká kniha o mašince Tomášovi

Animovaná pohádka pro malé děti o mašince jménem Tomáš a jeho přátelích ze železnice na ostrově Sodor je mezi malými diváky velmi oblíbená. Pokud jednoho jejího fanouška máte doma, jistě mu uděláte radost i překrásně ilustrovanou knihou, ve které se se všemi známými kamarády setkají. Na jejích stránkách na ně čeká mnoho příběhů a také jedna pohádka navíc, která se jmenuje Vánoční expres. Neváhejte a pusťte se s dětmi do čtení právě nyní.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Velká kniha o mašince Tomášovi vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Velká kniha o mašince Tomášovi
probíhá od 17. do 23. září 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dětské knihy Velká kniha o mašince Tomášovi

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká kniha o mašince Tomášovi

Wilbert Vere Awdry

Egmont ČR, 2014

Napsat komentář