Získejte knihu, která vám ukáže cestu k sebelásce

Ukázka
Teal Swan si vytrpěla nekonečných třináct let brutálního zacházení a zneužívání, přesto se dokázala naučit odpouštět a mít ráda sama sebe. Právě to je totiž podle ní klíčem ke štěstí, a jak přesně ho dosáhnout, poradí ve své knize právě nyní i vám.

Mějte rádi sami sebe

Z nejhlubších temnot až ke světlu lásky k sobě… Přišli jsme na svět, abychom byli šťastní.

Taky vám celý život říkali, že štěstí druhých je přednější než to vaše? Že se máte obětovat pro jiné, jinak budete sobci? Že musíte dělat, co po vás kdo žádá, jinak vás nikdo nebude mít rád? Nejspíš ano. A je to veliká lež. Určitě jste také slýchali, že sebeláska smrdí. Tak ani tohle není pravda.
Láska k sobě je klíčem ke štěstí.

Autorka vyrůstala v poklidné krajině uprostřed divoké přírody Utahu, ale přesto její dětství zdaleka pokojné nebylo. Za zbožnými fasádami obyvatel mormonského města se skrývala čirá hrůza. Teal, dívenka nadaná mimosmyslovými schopnostmi, v nich budila strach a nelibost. A už v útlém dětství upoutala pozornost člověka, který pod maskou úctyhodného občana ukrýval pravou tvář sadistického devianta. V jeho rukou vytrpěla nekonečných třináct let brutálního zneužívání. Když se jí konečně podařilo uprchnout, byla z ní zlomená, bezmocná bytost na pokraji sebevraždy, plná bolesti a nenávisti k sobě.

Jenže se nevzdala. Započala svou cestu z propasti zoufalství, z nejhlubší temnoty… až se nakonec, krůček po krůčku, vynořila na světle. Naučila se milovat nejen ostatní, ale i sebe. Naučila se odpouštět a zvítězila. Dnes učí jiné po celém světě, jak se i oni mohou naučit mít rádi sami sebe.

Teal ve své knize bez příkras vypráví svůj šokující příběh, ale současně ukazuje cestu a vysvětluje metody, s jejichž pomocí se lze uzdravit i z nejhoršího utrpení. Nabízí komplexní sadu 29 praktických „nástrojů“, ze kterých si každý může pro sebe vybrat ty pravé.

Tealina slova vám budou rezonovat v duši ještě dlouho poté, co tuhle knihu dočtete a povedou vás na cestě ke štěstí a sebelásce – bez ohledu na to, kdo jste a čím jste si v životě museli projít.

 

Stíny před úsvitem

Z nejhlubších temnot až ke světlu lásky k sobě

Autorka: Teal Swan

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Bohumila Kučerová
Počet stran: 296
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-7359-473-2

Přečtěte si více o knize Stíny před úsvitem, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte ani na náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Zatímco můj otec neměl vyhraněnou potřebu vlastních dětí, matka cítila, že mateřství je jedním z jejích životních poslání. Jejím snem byl dokonalý vztah s dětmi, které bude jednou mít, a když zjistila, že čeká holčičku, měla zcela jasnou představu o tom, jaká její dcera bude. Cítila, že bude její přesnou kopií, radostné, šťastné dítě, které bude mít stejné zájmy jako jeho matka a skvěle zapadne do rodiny. A co bylo ze všeho nejdůležitější, tato dokonalá dcera potvrdí její hodnotu jako člověka i jako matky. Takové byly její sny.
Musel pro ni být řádný šok, když jsem začínala jevit rysy své vlastní osobnosti, protože brzy bylo zjevné, že její sen nenaplňuju ani v nejmenším. Nekryla jsem se s obrazem ideálního dítěte, který si vytvořila ve své hlavě stejně jako představu sebe samé v roli matky. Výsledkem bylo, že se cítila zbavena pocitu osobní hodnoty, přesně tak, jak si připadala v dětství. (str. 18)

 

Vyhrajte knihu Stíny před úsvitem

I z nejhoršího utrpení se dá uzdravit a Teal Swan o tom ví své. Pokud se nevzdáte a nenecháte se depresí a nenávistí k sobě samým stáhnout až na dno, ale rozhodnete se bojovat, můžete být znovu šťastní, a to dokonce více než kdy dříve. Využijte k tomu některé z 29 praktických rad a tipů americké spisovatelky, která byla od útlého dětství třináct let brutálně zneužívána, a přesto dokázala znovu najít cestu k odpuštění, sebelásce a štěstí.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Stíny před úsvitem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Stíny před úsvitem
probíhá od 27. srpna do 2. září 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Stíny před úsvitem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStíny před úsvitem
Z nejhlubších temnot až ke světlu lásky k sobě

Swan, Teal

Metafora, 2016

Napsat komentář