Získejte příběh nejšílenějšího rande ze seznamky

Nalehko-perex
Clara s Jeffem se seznámili prostřednictvím internetového seznamovacího portálu a místo obvyklé první schůzky v kině či restauraci začali mnohem dobrodružněji. Vydali se bez zavazadel a dalších plánů do Istanbulu a později i mnohem dál.

Cestování ve stylu největších hipsterů

MINIMALISTICKÝ PŘÍBĚH O LÁSCE A PUTOVÁNÍ

Nejšílenější rande z internetové seznamky, dva lidé, tři týdny, osm zemí a žádná zavazadla…

Ona je Clara, životní krizí pošramocená mladá dáma, on je Jeff, profesor, který si libuje v podivných oděvech a v rámci experimentu se mimo jiné pokoušel bydlet v kontejneru. Poznali se na internetové seznamce. A začali opravdu neobvykle. Koupili si letenku, pro začátek do Istanbulu. Intimním tónem, který vás okamžitě pohltí, Clara líčí jejich dobrodružnou cestu. Vydali se na ni bez zavazadel, jenom s tím, co měli v kapsách a na sobě. Přesto to není cestopis.

Je to téměř „kerouackovské“ vyprávění o putování nejen po cestách, ale i do vlastního nitra. O volnosti a vztazích. O kráse cestování ve stylu největších hipsterů. Žádné plány, žádné hotely. Řecko, Chorvatsko, Maďarsko, Skotsko, Anglie… Domů si vezou něco víc než suvenýry. Naději. A možná dokonce i lásku…

 

Nalehko

Autorka: Clara Bensenová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Viktor Faktor
Počet stran: 216
Vazba: vázaná
Vydáno: 7/2016
ISBN: 978-80-7359-487-9

Přečtěte si více o knize Nalehko, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby se zaměřuje zejména na literaturu překladovou, její autoři pocházejí ze všech koutů světa. Vydává ale i knihy českých spisovatelů a vybrat si můžete beletrii vážnou i veselou, thrillery i detektivky z minulosti, současnosti i budoucnosti, nebo knihy z oblasti esoteriky či východní filozofie.

 

Vyhrajte knihu Nalehko

Pokud byste měli vymyslet nejšílenější první rande, napadlo by vás pozvat svůj protějšek na cestu do Istanbulu? Clara s Jeffem, kteří se seznámili na internetu, právě takto začali své putování i vztah. Vyrazili bez plánů i zavazadel do Turecka a odtud dále do Řecka, Anglie, Chorvatska a dalších zemí, to vše v hipsterském stylu. Přesto na vás nečeká jen pouhý cestopis, ale také příběh o naději dvou lidí, kteří si z cest přivezli nejen suvenýry, ale také lásku a naději na růžovější budoucnost.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nalehko vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nalehko
probíhá od 25. července do 7. srpna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Nalehko

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNalehko

Bensenová, Clara

Metafora, 2016

Získejte příběh nejšílenějšího rande ze seznamky - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. hannah1112 hannah1112 napsal:

    Dobrý den, dnes mi přinesl pošťák vyhranou knížku. Děkuji. HK

Napsat komentář