Tipy na sváteční relaxaci

summer
Dnešní tipy vám přinášejí trojlístek netradičních knih, ve kterých ani tolik nejde o čtení, jako spíš o tvoření!

Pokud hledáte netradiční zábavu, která vám zpříjemní dlouhá letní odpoledne na zahrádce nebo třeba u vody, najdete ji hned v dnešní první knize. Extrémní spojovačky dot to dot vám nabídnou možnost vytvořit neuvěřitelné obrazy skládající se z desítek tisíc bodů!

Extrémní spojovačky dot to dot

Autorka: Patricia Moffettová

Počet stran: 96
Vazba: brožovaná
Formát: 245×284 mm
ISBN: 978-80-271-0115-3
Doporučená cena: 249 Kč

Ilustrace v této knize jsou inspirovány mimořádnými místy – architektonickými ikonami, přírodními pozoruhodnostmi, historickými divy. Tato úžasná kniha vám umožní vyzkoušet nejen vaši trpělivost, ale i tvořivost na 42 podrobných obrazech, které se celkem skládají z více než 50 000 bodů! Spojujte čísla, vytvořte ohromující obraz, který pak můžete vybarvit či jinak dotvořit. Na co vlastně čekáte? Vezměte tužku, soustřeďte svou mysl, začněte kreslit a uvidíte, kam vás čáry zavedou.

Knihu Extrémní spojovačky dot to dot vydalo nakladatelství Grada.

Ukázka z knihy

spojovacky

————————————————

Z omalovánek člověk asi nikdy nevyroste, vzít do ruky pastelky a ponořit se do světa úžasných zahrad můžete v každém věku. Rozkvetlá fantazie je navíc jedinečná tím, že vybarvené zahrady lze z publikace vytrhnout a vyzdobit jimi váš byt.

Rozkvetlá fantazie

Autorka: Sara Muziová

Počet stran: 64
Vazba: brožovaná
Formát: 215×295 mm
ISBN: 978-80-7529-136-3
Doporučená cena: 299 Kč

Šedesát půvabných omalovánek vás zavede do fantazijního světa rozkvetlé zahrady. V roztodivných zákoutích tu zpívají ptáci a ukrývají se barevní živočichové. Omalovánky, které udělají radost dětem stejně jako dospělým, lze z bloku vytrhnout a použít jako plakát.

Knihu Rozkvetlá fantazie vydalo nakladatelství Slovart.

Ukázka z knihy

fantauie  fantazie

————————————————

Poslední kniha dnešních tipů vám pomůže uchovat ty nejkrásnější vzpomínky na první okamžiky vašeho děťátka. Moje první tři roky jsou netradičním deníkem, který si sami v průběhu prvních let děťátka vytváříte, dokreslujete jej, dodáváte první záběry z ultrazvuku nebo třeba schováváte první vlásky vašeho uzlíčku štěstí…

Moje první tři roky


Přeložila: Martina Vondráčková

Počet stran: 96
Vazba: vázaná
Formát: 270×288 mm
ISBN: 978-80-204-4023-5
Doporučená cena: 349 Kč

Narození miminka a jeho první krůčky na tomto světě jsou jedinečnými chvílemi pro celou rodinu. V této originální knize můžete shromáždit a uchovat své vzpomínky, obrázky a pocity z prvních tří let života vašeho děťátka, abyste se ke šťastným okamžikům mohli kdykoli vrátit. Dostatek prostoru je věnováno i k zaznamenání různorodých informací a údajů a k vložení prvních ultrazvuků, fotografií maminky v těhotenství i děťátka po jeho narození. Součástí je také papírová obálka na první vlásky, volné místo k otisknutí prstíků a chodidel a spousta dalších možností kreativního vyžití. Každá strana je navíc vyzdobena nádhernými ilustracemi arabesek, květin i zvířat, které můžete vybarvit podle svého, abyste tento drahocenný deník plný vzpomínek udělali ještě krásnějším a osobnějším.

Knihu Moje první tři roky vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Ukázka z knihy

denik

Nahlédněte do deníku v ukázce na stránkách nakladatelství!


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeExtrémní spojovačky dot to dot
více než 50.000 bodů

Moffettová, Patricia

Grada, 2016

zobrazit info o knizeRozkvetlá fantazie
kniha trhacích plakátů

Muziová, Sara

Slovart, 2016

zobrazit info o knizeMoje první tři roky
Omalovánky a deník děťátka v jednom

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář