Vyhrajte praktické rady pro zdraví vašich dětí

Lecba-zemi-perex
Bývají vaše děti často nemocné? Nebo je trápí alergie na některou z běžných potravin? Přečtěte si více o tom, proč jsou tyto zdravotní problémy v současnosti tak běžné, a hlavně zjistěte, jak své děti uchránit před řadou z nich.

Mějte zdravé děti

Přelomová kniha, která navždy změní váš pohled na péči o zdraví dítěte.

V době, kdy se dětem předepisuje stále víc léků, převrací dr. Shetreatová-Kleinová na hlavu lékařská paradigmata a vysvětluje, jak významně může dětem prospět skutečně dobrá strava a kontakt s živou zemí. Její kniha, plná nečekaných pohledů, fascinujících odborných poznatků a praktických rad, vám dá vše, co potřebujete, aby vaše děti mohly být zdravé.

  • Proč jsou dnešní děti tak často chronicky nemocné a musejí užívat léky
  • Proč má stále víc dětí alergii na běžné potraviny
  • Jak může potravinová alergie způsobit potíže v celém organismu a nepříznivě ovlivnit vývoj či chování dítěte
  • Co ve skutečnosti znamená jíst bio a vyhýbat se geneticky modifikovaným potravinám, proč je (ne)zdravé maso nebo mléko či proč byste neměli pít fluoridovanou vodu
  • Jak jíst opravdu zdravě, aby každé sousto prospívalo střevům, tělu, mozku a celému dětskému organismu

Máte-li děti nebo je plánujete, je Léčba zemí pro vás přímo zdravotní biblí. Ve spolupráci s dr. Shetreatovou-Kleinovou totiž můžete svoje děti uchránit řady chronických tělesných i duševních trápení, a to nejen pro dobu dětství, ale pro celý jejich (delší a zdravější) život.

 

Léčba zemí

Průvodce výchovou zdravých dětí v nezdravém světě

Autorka: Maya Shetreatová-Kleinová

Vydalo: nakladatelství Práh
Počet stran: 328
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2016
ISBN: 978-80-7252-633-8

Přečtěte si více o knize Léčba zemí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Práh.

Nakladatelství Práh bylo založeno v roce 1991. Dosud vydalo více než 350 knižních titulů převážně naučné, populárně psychologické, historické a vzdělávací literatury určené dětským i dospělým čtenářům. Součástí nakladatelského portfolia je i cizojazyčná produkce.

 

Vyhrajte knihu Léčba zemí

Pokud máte doma děti, nebo je v blízké době plánujete, jistě se vám bude hodit publikace doktorky Mayi Shetreatové-Kleinové, ve které najdete mnoho užitečných rad a zásad, díky nimž své ratolesti uchráníte od řady chronických nejen tělesných problémů. Zjistěte, jak vychovat zdravé potomky ve světě, kde je okolo nás mnoho nezdravého.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Práh vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Léčba zemí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Léčba zemí
probíhá od 25. června do 8. července 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Léčba zemí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLéčba zemí
Průvodce výchovou zdravých dětí v nezdravém světě

Shetreatová-Kleinová, Maya

Práh, 2016

Napsat komentář