Sériové vraždění s náboženským podtextem

modlitba
V Houstonu zuří náboženská válka. Dosvědčuje to série protipólných vražd: ateistů a silně věřících. Anebo je to jinak? Na to se pokusí přijít agent FBI Gil Martins v napínavém thrilleru Modlitba.

Psychologický thriller ze současnosti, který se vzpíná k netušeným výšinám. Co když Bůh existuje, ale je zlý? Houstonský agent FBI Gil Martins prochází už nějaký čas krizí víry, a rozhodně ho z ní nedostane série vražd, které se odehrávají ve městě a okolí. Oběti jsou dvojího druhu: pobožní svatoušci, kteří nikdy nemluví sprostě a nejlépe se cítí v kostele, a na druhé straně ateisti, kteří veřejně označili náboženství za tmářství. Je snad možné, aby se v moderním velkoměstě odehrávala skrytá náboženská válka? Gil Martins případ rozkryje, ale projde si přitom peklem.

 

Modlitba

Autor: Philip Kerr

Přeložil: Radovan Zítko
Počet stran: 360
Vazba: vázaná
Formát: 152×212 mm
ISBN: 978-80-257-1751-6
Doporučená cena: 358 Kč
Vydáno: 5/2016

Knihu Modlitba vydalo nakladatelství Argo.

 

Philip Kerr

Philip Kerr (*1956) je britský autor píšící jak pro dospělé, tak i pro děti. Proslavil se především svou sérií detektivních románů, které spojuje postava detektiva Bernharda Günthera. Vystudoval práva na univerzitě v Birminghamu a po dosažení magisterského titulu se několik let živil psaním textů pro reklamní agenturu. V roce 1989 se stal spisovatelem na volné noze.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Argo.


Nakladatelství Argo vzniklo v roce 1992. Jeho hlavní zásadou je týmová práce, díky níž dokáže seznamovat čtenářskou obec se zajímavými knihami známých autorů.
Snaží se také získávat a podporovat talentované autory a kvalitní překladatele. Také díky tomu Argo za dobu své existence získalo pověst vydavatele kvalitní beletristické, historické i jiné odborné literatury, a to českého i zahraničního původu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeModlitba

Kerr, Philip

Argo, 2016

Napsat komentář