Zahrajte si a odhalte Hurvínkovo tajné přání

Hurvinkovo-prani-perex
Hurvínka už nebaví být malým klukem, který musí poslouchat taťuldu Spejbla a nemůže jít ani do kina na nejnovější film jeho oblíbeného hrdiny. Jenže jak to zařídit, aby byl rázem dospělý? Pomůže mu snad s jeho přáním kouzelný dědeček?

Setkání s kouzelným dědečkem

Hurvínkovo-prani-maketa-KB.inddHurvínkovo tajné přání být dospělým je vyslyšeno!

Být malým klukem Hurvínka nebaví! Musí poslouchat taťuldu, a když ho ještě ke všemu pokladní nepustí do kina na premiéru jeho nejoblíbenějšího filmového hrdiny, protože je ještě malý, má toho dost. Bloumá nešťastně prázdnou pasáží, když uslyší písničku starého flašinetáře. Kde se tu tak najednou vzal? Jak se ukáže, není to jen tak obyčejný flašinetář, ale kouzelný dědeček, který může Hurvínkovi splnit přání. Hurvínek nemusí dlouho přemýšlet, přeje si být DOSPĚLÝ! Jestli se mu jeho přání vyplní a v dospělém těle bude tak šťastný, jak očekával, to prozradí tento pohádkový příběh.

 

Hurvínkovo přání

Autoři: Ondřej Lážnovský, Martin Klásek

Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 48
Vazba: vázaná
Vydáno: 6/2016
ISBN: 978-80-253-2802-6

Přečtěte si více o knize Hurvínkovo přání, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment patřící pod společnost Albatros Media. Navíc si můžete stáhnout také ukázku.

fragment_albatros-media

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako nakladatelství Fragment. Dlouhodobě patří k nejvýznamnějším nakladatelům v České republice a od prosince 2014 je součástí mediální skupiny Albatros Media a.s.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Vtom se zpoza postele ozvalo Žerykovo zavrčení. Když se vysoukal celý zaprášený ven, Hurvínek se polekal. Pejsek držel v tlamičce Hurvínkovu noční košilku a pyšně přitom vrtěl ocáskem.
„Hurvajz, co to má znamenat?“ zamračil se Spejbl.
„To níííc,“ vymlouval se synáček, „ta košilka tam zapadla… jaksi… a já jsem ji přehlédl!“ Potom se Hurvínek rychle naklonil k Žerykovi a špitnul, aby to jeho rodič neslyšel:
„Žeryku, že se nestydíš, to jsi věrný přítel člověka?“ A když viděl, že se pejsek zastyděl, ještě dodal: „Žalobníček žaluje, pod čumák si maluje!“
„Co si to tam šuškáte?“ zajímal se Spejbl.
„Níííc, já jen říkal Žerykovi, aby tu košilku rychle uklidil, protože už musím běžet. Kino nepočká.“
To Hurvínkova tatíka poněkud rozčílilo:
„Kino sice nepočká, ale ty ano! Já ti nejdřív předvedu, jak se má uklízet, aby sis to konečně zapamatoval. Do kina půjdeš teprve tehdy, až bude opravdu uklizeno.“ (str. 6)

 

Vyhrajte knihu Hurvínkovo přání

Hurvínek se Spejblem, psem Žerykem a dalšími postavami baví děti už několik generací a nutno uznat, že to dělají dobře. Neposedný malý kluk s vypouklýma očima slaví tento rok úctyhodných 90 let a k tomuto jubileu dostane příležitost si něco přát. Co to bude? Po čem může Hurvínek toužit ze všeho nejvíce? Přece být dospělým. Nemusel by poslouchat taťuldu, uklízet si pokoj a mohl by jít do kina na nový film s jeho oblíbeným hrdinou. Vyplní mu kouzelný dědeček, který na sebe vzal podobu flašinetáře, toto přání? A bude Hurvínek v dospělém těle opravdu spokojenější? To si pojďte přečíst.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Hurvínkovo přání vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hurvínkovo přání
probíhá od 13. do 26. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Hurvínkovo přání

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHurvínkovo přání
Hurvínkovi k 90. narozeninám

Klásek, Martin – Lážnovský, Ondřej

Fragment, 2016

Zahrajte si a odhalte Hurvínkovo tajné přání - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. jitkab1982 napsal:

    Vyhraná kniha dnes dorazila. Syn z ní má velkou radost. Děkuji.

Napsat komentář