Zahrajte si o pokračování příběhů Děsné dvojky

Desna-dvojka-ma-namale-perex
Miles a Niles jsou vtipálci a v provádění různých fórků jsou nepřekonatelní. Důkazem toho je, že kvůli jejich poslední lapálii byl dokonce odvolán ředitel školy. Vypadá to, že je vyhráno, jenže to by jeho nástupcem nesměl být někdo daleko horší.

Nepřekonatelná Děsná dvojka

Desna-dvojka-ma-namale-ukazkaKaždý zvlášť byli Miles a Niles v provádění fórků skutečné jedničky. Ale teď, když se spojili a vytvořili tým s názvem Děsná dvojka, jsou nepřekonatelní. I když…

Brzy budou muset prokázat, že se hned tak něčeho nezaleknou. Svůj fórkařský um totiž dovedli tak daleko, že kvůli jejich poslední legrácce je jejich obávaný protivník ředitel Rass propuštěn. Místo něj usedá do ředitelského křesla jeho otec, bývalý ředitel Rass. A to je teprv ras! Na rozdíl od syna má pod čepicí a jen tak někdo si na něj nepřijde. Na škole zavládne tvrdý režim. Bez legrace, bez slitování a… bez fórků.

Co by Děsná dvojka dala za to, kdyby se vrátil jejich původní nepřítel! Musí dát hlavy dohromady a nějak to zařídit! Jak jinak než pomocí toho, co umí nejlépe…

Desna-dvojka-ma-namale-neklikat

 

Děsná dvojka má namále

Autoři: Mac Barnett, Jory John

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Ilustrace: Kevin Cornell
Překlad: Lucie Křesťanová
Počet stran: 224
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-204-3895-9

Přečtěte si více o knize Děsná dvojka má namále, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. Prohlédnout si můžete také ukázku.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Desna-dvojka-ma-namale-ukazka-2„Nebo mu dát na židli připínáček. Taky ne. Je mi jasný, že nejspíš celý život pěstuje extra silné svaly na zadku, které odpuzují ostré předměty. Jen by tam seděl a usmíval se.“
„Když na někoho vymyslíš fórek a nikdo to nepozná, je to vůbec ještě fórek?“ zeptal se Niles.
Miles přimhouřil oči a podíval se na Nilse. „Možná by sis měl lehnout jinak. Mám dojem, že se ti veškerá krev valí do hlavy.“
„To by ale bylo dobře, ne?“ zeptal se Niles.
„Co?“
„No, že bych měl víc krve v mozku. Tím pádem víc živin a kyslíku.“
„Jak myslíš.“ Miles přecházel sem a tam. „A co ten tvůj dobře živený mozek teda navrhuje, že bychom měli udělat?“
Niles dál jen tak ležel s nohama nahoře. (str. 111)

 

Vyhrajte knihu Děsná dvojka má namále

Když se do funkce ředitele vrátí bývalý ředitel Rass, končí veškerá legrace. Jen tak si na něj totiž nikdo nepřijde. Na škole zavládne tvrdý režim, který nepřipouští jakoukoliv legraci, natož pak fórky. Co by všichni dali za starého ředitele, jenže situace se zdá bezvýchodná. Ovšem dvojice šprýmařů Miles a Niles se nemíní vzdát bez boje a bojovat budou, jak jinak, než pomocí toho, co umí nejlépe. A pokud Děsnou dvojku už znáte, jistě víte, že královsky bavit se budete i vy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Děsná dvojka má namále vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Děsná dvojka má namále
probíhá od 24. dubna do 7. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Děsná dvojka má namále

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDěsná dvojka má namále

Barnett, Mac – John, Jory

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář