Úspěšná šéfredaktorka promluvila o životě po životě

ruka na zrcadle
Když Janis Heaphyová Durhamová vkročila do koupelny o prvním výročí po smrti svého milovaného manžela a spatřila na zrcadle otisk ruky. To však není jediná podivuhodná věc, ke které v jejím životě dojde. Snaží se ji manžel kontaktovat ze záhrobí? Co nás čeká na druhé straně zrcadla?

Autorčin manžel zemřel na rakovinu a Durhamová nebyla dlouho schopná se s jeho smrtí vypořádat. Jakožto úspěšná žurnalistka s vysokou pozicí v oblíbených novinách se ve své nové knize spoléhá na základy, které v redaktorské praxi získala. Právě toto zázemí jí nicméně několik let bránilo v tom, aby se s veřejností podělila o své strasti.V knize Ruka na zrcadle se nedočkáme hollywoodského thrilleru. Spisovatelka se ve svém díle pouští do mnohem hlubších otázek, obestírajících neprobádanost života po životě.

 

Janis, úspěšná šéfredaktorka The Sacramento Bee, zažívala po smrti manžela zvláštní věci: bez příčiny se rozblikala světla, zavíraly se dveře, zastavovaly se hodiny… A pak se přihodilo cosi, co jí změnilo život navždy: v den prvního výročí manželova skonu se na zrcadle v koupelně objevil zvláštní práškovitý otisk ruky. Janis zjistila, že se postupně změnil její názor na realitu. Začala dělat rozhovory s předními vědci a zkoumat tenký závoj mezi hmotným a duchovním světem.

Nejpádnějším důvodem k napsání této knihy byla vize, že povzbudím lidi, aby otevřeně hovořili o svých zkušenostech s komunikací s milovaným zesnulým. Rovněž doufám, že tato kniha poskytne čtenářům nejen emocionální rámec, ale zároveň také intelektuální základ jakéhosi oprávnění vést hovory tohoto druhu. (str. 10)

Pročtěte si zbytek ukázky.

Ruka na zrcadle

Autorka: Janis Heaphyová Durhamová
Přeložila: Věra Klásková

Počet stran: 328
Vazba: vázaná
Formát: 135×207 mm
ISBN: 978-80-242-5167-7
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Ruka na zrcadle vydalo nakladatelství Knižní klub.

 

Janis Durhamová Heaphyová

(*1951) po studiích na Miamské univerzitě pracovala v Los Angeles Times a roku 1998 se stala šéfredaktorkou The Sacramento Bee; pod jejím vedením získaly tyto noviny dvakrát Pulitzerovu cenu. V důchodu žije střídavě v Idahu a na Floridě.
(Informace převzaty ze stránek nakladatele.)


Knižní klub založený roku 1992 představuje nejstarší značku společnosti Euromedia Group, k. s., která patří mezi největší firmy podnikající v rámci knižního trhu v ČR. Vlastní nakladatelské značky Ikar, Odeon, Knižní klub, Universum a Yoli a její činnost zahrnuje nakladatelství s nabídkou 500 nových titulů z vlastní produkce ročně, velkoobchodní prodej, Knižní klub, elektronické knihy a internetové knihkupectví.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRuka na zrcadle
Skutečný příběh o životě po smrti

Heaphyová Durhamová, Janis

Knižní klub, 2016

Napsat komentář