Zasoutěžte si o antistresové omalovánky z říše divů

Utek-do-krajiny-divu-perex
Vybarvování obrysů obrázků pomocí pastelek už dávno není zábava pouze pro malé děti. Stále více dospělých se s pomocí omalovánek zbavuje stresu. Pokud jste jejich kouzlu propadli i vy, nebo se je chystáte teprve vyzkoušet, pojďte si o ně zahrát.

Vybarvujte a zbavte se stresu

Utek-do-krajiny-divu-ukazkaNechte se unést půvabem úchvatných ilustrací a oživte v této knížce omalovánek pro malé i velké kouzlo Carrolovy Alenky v kraji divů.

Good Wives and Warriors je tvůrčí společnost, kterou založily Becky Boltonová a Louise Chapellová po dokončení Glasgowské umělecké školy. Jejich netradiční přístup k ilustracím a instalacím již měli možnost ocenit diváci řady výstav a projektů po celém světě.

 

Útěk do krajiny divů – antistresové omalovánky

Alenka v říši divů

Vydalo: nakladatelství Slovart
Ilustrace: Good Wives and Warriors
Počet stran: 96
Formát: 185×185 mm
Vydáno: 3/2016
EAN: 9788075291325

Přečtěte si více o knize Útěk do krajiny divů – antistresové omalovánky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Slovart. A nezapomeňte si také prohlédnout, co vás čeká: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

Utek-do-krajiny-divu_Srdcova-kralovna

Vyhrajte antistresové omalovánky Útěk do krajiny divů

Vezměte do ruky pastelky a odreagujte se po celodenním shonu. Tvůrčí společnost Good Wives and Warriors se na více než devadesáti stranách inspirovala známým příběhem Lewise Carrolla a vy tak můžete zahalit Alenčinu říši divů do barev dle své fantazie. Jednoduše tak rozvíjíte nejen svou kreativitu, ale především rychle zapomenete na starosti, které vás trápí.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může Útěk do krajiny divů – antistresové omalovánky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o antistresové omalovánky
Útěk do krajiny divů
probíhá od 15. do 28. března 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 5 antistresových omalovánek Útěk do krajiny divů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeÚtěk do krajiny divů – Antistresové omalovánky
Alenka v říši divů

Good Wives and Warriors

Slovart, 2016

Zasoutěžte si o antistresové omalovánky z říše divů - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. ladouch napsal:

    Dnes mě přišla výhra kniha Neslyšno, moc děkuji, mám velkou radost.

  2. 00Marie99 napsal:

    Dobrý večer, dnes jsem obdržela nádhernou výhru. Omalovánky pro dospělé. Jsou skutečně krásné. Moc za výhru děkuji.

  3. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Hezký večer, po příchodu z práce na mně čekal doma balíček, ve kterém byly tyto omalovánky, které jsem vyhrála ve Vaši báječné soutěži. Udělali radost hned dvakrát. Mně, že jsem měla štěstí a dceři, že jí je věnuji a už se na ně těší, neboť ráda kreslí a maluje a od 3 malých dětí se při nich odreaguje vybarvováním. Za tuto výhru moc děkuji.

Napsat komentář