Zahrajte si o průvodce k duchovnějšímu životu

Cesta-ven-ze-sileneho-sveta-perex
Máte už po krk toho, že žijete neustále ve stresu, který působí nejen na vaše psychické zdraví, ale především na vnitřní duševní rovnováhu? Možná vás napadlo přiklonit se k alternativnějšímu způsobu života. Přečtěte si, jak správně na to.

Zlatá střední cesta

Žijeme ve světě, kde je stále těžší uchovat si psychické zdraví a vnitřní rovnováhu. Mnoho lidí se proto začíná odklánět od hektického a materialistického životního stylu a snaží se vést alternativnější a duchovnější způsob života. Tento přechod ovšem není zdaleka jednoduchý, neboť ezoterika se za poslední roky stala velmi populární a lukrativní oblastí, která je plná často protichůdných směrů, rozporuplných názorů a scestných učení. Vyznat se v nich, neztratit se a najít si svou zlatou střední cestu není vůbec snadný úkol.

Přečtěte si více o knize Cesta ven ze šíleného světa od Jana Menděla, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Jan Menděl

Jan-MendelOd roku 1996 se intenzivně věnuje duchovním naukám. Díky řízení osudu se hned v začátcích dostal k hypnóze, která mu dala nahlédnout do hlubin lidského ducha a s jejíž pomocí mnoho let prováděl příležitostné regrese. Duchovno má pro něj význam jedině tehdy, pokud ho dokážeme využít v každodenním životě k blahu nás samých a svých bližních. Rád se dělí o svoje myšlenky a zkušenosti s těmi, které to zajímá.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autora)

 

Vyhrajte knihu Cesta ven ze šíleného světa

Různá duchovní učení a ezoterika obecně nabývají v poslední době znatelně na popularitě. Ovšem vyznat se v mnoha často protichůdných směrech, nebo dokonce naprosto scestných názorech, není jednoduché. Jak najít svou vlastní zlatou střední cestu a pokusit se o duchovnější způsob života, vám poradí Jan Menděl ve své knize.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Cesta ven ze šíleného světa vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Cesta ven ze šíleného světa
probíhá od 13. do 26. února 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Cesta ven ze šíleného světa

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCesta ven ze šíleného světa

Menděl, Jan

Noxi, 2016

Napsat komentář