Zahrajte si o motivační pětiminutovky

Rychlovka-perex
Trápí vás občas pocity, že nejste tak úspěšní, jak byste chtěli být? Toužíte po štěstí a připadá vám, že ve vašem životě chybí? Zkuste se sami motivovat a s pomocí krátkých cvičení se zaměřte na svou osobu a vlastní rozvoj.

Pětiminutovky na různá životní témata

Kniha Rychlovka aneb rychlý průnik do osobního rozvoje mapuje projekt autora Jiřího Vokáče Čmolíka pětiminutovka. Je dokázáno, že zaměření pouhých pět minut na vlastní osobu, zvyšuje pocity štěstí a úspešnost jedince. Rychlovka shrnuje 50 motivačních pětiminutovek na různá životní témata. Každá kapitola je doprovázena koučovací otázkou a pracovním listem, kde si lidé zaznamenávají své pocity, odpovědi, vize. Časem se Rychlovka stává jejich pamětí nápadů a přání.

 

Rychlovka

aneb rychlý průnik do osobního rozvoje

Autor: Jiří Vokáč Čmolík

Vydalo: nakladatelství Jiří Vokáč Čmolík
Počet stran: 162
Vazba: brožovaná
Vydáno: 12/2014
ISBN: 978-80-905954-0-8

Přečtěte si více o knize Rychlovka aneb rychlý průnik do osobního rozvoje, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Rychlovka

Stačí se na pouhých pět minut zaměřit na svou vlastní osobu a budete si připadat šťastnější. Nevěříte? Tak si to vyzkoušejte s pomocí publikace Jiřího Vokáče Čmolíka, která shrnuje 50 motivačních pětiminutových cvičení na rozličná témata z různých oblastí života. Na konci každé kapitoly navíc najdete s pracovní list, do kterého si můžete zaznamenat své pocity a odpovědi na uvedené otázky. Časem se k nim můžete pak vrátit a porovnat je s tím, jak se aktuálně cítíte a kam jste se posunuli.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Rychlovka aneb rychlý průnik do osobního rozvoje vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rychlovka
probíhá od 9. do 15. února 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Rychlovka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRychlovka
aneb rychlý průnik do osobního rozvoje

Čmolík, Jiří Vokáč

Knihcentrum.cz, 2014

Napsat komentář