Zasoutěžte si o romanticko-dobrodružný thriller

Ruku-na-srdce-nahody-neexistuji-perex
Příběh reklamního kreativce Tomáše je plný vyhrocených situací a hlavní hrdina neváhá ani vsadit vše na jednu kartu. Kniha je díky tomu strhujícím dobrodružným thrillerem, ve kterém však najdete i špetku romantiky. Více si pojďte poslechnout sami.

Generační výpověď plná neotřelých postřehů

Nehodláte se smířit s životními stereotypy? Přitahuje vás dobrodružství? Rádi se pohybujete na ostří nože? Chcete se vždy rozhodovat sami za sebe? Pak si vychutnejte svěží romanticko-dobrodružný thriller, ve kterém budete moci s reklamním kreativcem Tomášem sdílet řadu vyhrocených situací a vše vsadit na jednu kartu.

Autor je poutavý vypravěč a ve své generační výpovědi přináší neotřelé postřehy, které vnášejí do života inspiraci.

Audiokniha obsahuje romantický thriller, jehož autorem i interpretem je Petr Rajchert.

 

Ruku na srdce, náhody neexistují

Autor: Petr Rajchert

Vydavatel: Audiotéka.cz
Interpret: Petr Rajchert
Délka: 10 hod. 29 min.
Vydáno: 12/2015

Přečtěte si více o audioknize Ruku na srdce, náhody neexistují, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Petr Rajchert je herec, hudebník a moderátor, narozený v roce 1968 v Českém Krumlově. V roce 1992 absolvoval obor herectví na DAMU. Své první angažmá získal v divadle F. X. Šaldy v Liberci. V devadesátých letech byl členem kapely Chinaski, ve které zpíval a hrál na saxofon. Velkou popularitu si získal postavou Otakara v seriálu Život na zámku. Velké herecké příležitosti dostal ve filmové pohádce Císař a tambor (1998) a v televizních příbězích Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (2000). V současné době se věnuje především moderování (Dobré ráno s ČT, Bedekr). Kniha Ruku na srdce, náhody neexistují je jeho první knihou.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Ruku na srdce, náhody neexistují

Poutavou generační výpověď, jejímž hlavním hrdinou je mladý reklamní kreativec Tomáš, psal Petr Rajchert dlouhých šest let a původně se mělo jednat o scénář k filmu. Jenže příběh je plný tolika zvratů, vyhrocených situací a Tomáš je postaven i před situace, kdy musí sebrat odvahu a vsadit vše na jednu kartu, že autor pro něj nakonec zvolil knižní podobu. Udělal dobře a ještě lépe, když se rozhodl, že její audio podobu sám namluví. Poslechněte si i vy tento romanticko-dobrodružný thriller a posuďte sami.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou audioknihu Ruku na srdce, náhody neexistují vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Ruku na srdce, náhody neexistují
probíhá od 29. prosince do 11. ledna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 audioknihy Ruku na srdce, náhody neexistují

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRuku na srdce, náhody neexistují

Rajchert, Petr

Audiotéka.cz, 2015

Napsat komentář