Podzimní tvoření

sazba tvorime.indd
Podzim se nám krátí a o své slovo se hlásí zima. Ještě než ale opadne poslední lísteček, máme tu pro vás knihu plnou užitečných tipů na tvoření z nejrůznějších přírodnin, pro které se toto období výtečně hodí! Zaměstnejte sebe i své děti a užijte si tak jeho poslední dozvuky.

Sbírka návodů na výtvarné činnosti je založena na čistě přírodních materiálech – různých druzích dřeva, kůry, semen a travin, štěrku, písku, kamenů a kamínků nejrůznějších tvarů, barev a velikostí. Krása přírodních detailů vám pomůže rozvíjet zručnost a představivost vašich dětí.

Tvoříme s dětmi z darů přírody

Autor: Pavla Parik

Počet stran: 80
Vazba: vázaná
Formát: 213 × 305 mm
ISBN: 978-80-7428-195-2
Doporučená cena: 329 Kč

 

Knihu Tvoříme s dětmi z darů přírody vydalo nakladatelství Plot.

 

Ukázky

sazba tvorime.inddsazba tvorime.inddsazba tvorime.inddsazba tvorime.indd

 

O autorce

Pavla Parik patří mezi autorky, které se zaměřují především na přírodu. Sama je členkou skupiny Like Green Art, která sdružuje všechny umělce, jež se zajímají o naše životní prostředí a přírodní bohatství. O její lásce a velmi úzké sepjatosti s tímto tématem ostatně hovoří i její tvorba. Paní Patrik již sepsala několik tvořících knih pro děti, mezi něž se kromě titulů Tvoříme s dětmi z darů přírody a Tvoříme a stavíme se Šimonem zařadily také novější cizojazyčné knihy pod názvy The Alphabet with Olivin the Wizard, The Colours with Olivin the Wizard a The Numbers with Olivin the Wizard. Autorka jejich prostřednictvím podněcuje nejen dětskou kreativitu, ale také malé čtenáře učí, jak je důležité si přírody vážit.

 

Nápady pro šikovné ruce

Chtěli byste své známé či drahou polovičku na Vánoce obdarovat něčím, co vlastnoručně vyrobíte? Nechte se inspirovat v našich tipech!

Jestliže hledáte méně náročné tvořící tituly určené především dětem, pak můžete nahlédnout do článku, který je určen přímo jim. Zatímco tedy budete běhat kolem plotny a péct cukroví, uklízet, nebo na dvorku zabíjet kapra, můžete své ratolesti zabavit tvorbou nějaké pěkné dekorace. Knihy jsou vhodné také jako vánoční dárek.


Nakladatelství PLOT zahájilo svou činnost v roce 1998 jakožto malé rodinné nakladatelství a začalo vydávat knihy o přírodě, literaturu pro volný čas a zábavu a především literaturu kynologickou. Od svého vzniku vydalo již několik stovek titulů různých témat a zaměření. V současné době vydává okolo 50 titulů ročně.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTvoříme s dětmi z darů přírody

Parik, Pavla

Plot, 2013

Napsat komentář