Zahrajte si o román z provoněné Provence

Levandulove-noci-perex
Isabell sice žije obklopená luxusem, ale manželství ji nenaplňuje. Přesto se nemůže odhodlat k tomu, aby od svého manžela odešla. Jednoho dne se však přece jen objeví problém, který jí k tomuto důležitému kroku popostrčí.

Odvaha změnit svůj život

LevanduleMladá Isabell žije v luxusu, avšak bez jakéhokoli pocitu naplnění. Ale teprve když se objeví konkrétní problémy v manželství, odhodlá se pro rázný krok, který jí má změnit život. Ze dne na den si sbalí své věci a vyrazí vstříc neznámu. Osud ji zanese do Provence, doprostřed kvetoucích broskvoní a levandulových polí…

 

Levandulové noci

Autorka: Sophie Bérard

Vydalo: nakladatelství Moravská Bastei MOBA
Překlad: Stanislava Sladká
Počet stran: 296
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2015
ISBN: 978-80-243-6766-8

Přečtěte si více o knize Levandulové noci, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Levandulové noci

Provence je oblast na jihovýchodě Francie známá především díky fotografiím nekonečných levandulových polí a také je novým útočištěm Isabell – hlavní hrdinky románu z pera německé autorky píšící pod pseudonymem Sophie Bérard. Právě do tohoto koutu země totiž osud zavál Isabell poté, co se ze dne na den rozhodla, že si sbalí své věci a opustí manžela, se kterým v podstatě nikdy nebyla šťastná. Čeká na ni v Provence mezi růžově rozkvetlými broskvoněmi i nějaká romantika? A jak se jí podaří začít znovu v neznámém prostředí? To si pojďte už přečíst sami.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Levandulové noci vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Levandulové noci
probíhá od 23. listopadu do 6. prosince 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 romány pro ženy Levandulové noci

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLevandulové noci

Bérard, Sophie

Moravská Bastei MOBA, 2015

Zahrajte si o román z provoněné Provence - DISKUZE

Počet reakcí: 5
  1. Miloslava napsal:

    Dobrý den,
    dnes mi došla kniha Levandulové noci,mockrát děkuji!

  2. jar1 napsal:

    Dobrý den, je na vašich stránkách vyhodnocení Velké vánoční soutěže s Gradou, nebo ne?

  3. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Dobrý den, výhry odesílá společnost Knihcentrum, takže záleží především na nich a také na rychlosti pošty. Maximálně by to mělo být do měsíce od ukončení soutěže. Ovšem v období dovolených a právě vánočních svátků je možná i delší prodleva.

  4. kwisty napsal:

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy budou doručovány tyto knihy.

Napsat komentář