Rozsáhlá sci-fi sága má další pokračování

dvojnik_nahledovy
Kosmické lodě, vesmírné souboje a mimozemšťani – tím vším se vyznačuje kniha, kterou vám představíme v dnešním článku. V minulých dnech u nás totiž vyšel již desátý díl prvotřídní sci-fi série Ztracená flotila, u kterého se rozhodně nebudete nudit.

Gearymu se spolu s posádkou Neochvějného podařilo bezpečně doprovodit představitele cizí rasy na Zemi, ale těsně před návratem domů do Aliance zmizí dva Gearyho důstojníci a při pátrání po nich se Geary dostane až na jediné místo ve vesmíru, kam je navždy všem lidem vstup zakázán: na měsíc Europa. Každá loď, která tam přistane, už nesmí měsíc opustit… nebo bude zničena. Gearyho čeká velké dilema – zanechat své podřízené jisté smrti, nebo riskovat vyhubení lidské rasy?
A to navíc netuší, že ho doma čekají další potíže, protože kromě vnitřních problémů a intrik Syndiků Alianci ohrožuje nový záhadný a mocný nepřítel. Nikdo neví, komu Černé lodě patří, ale se svou palebnou převahou a taktickými schopnostmi mohou Alianci snadno srazit na kolena.

 

Dvojník

Autor: Jack Campbell
Přeložil: Jiří Matyskiewicz

Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7398-329-1
Doporučená cena: 289 Kč

Knihu Dvojník vydalo nakladatelství Fantom Print.
Kniha je desátým dílem série Ztracená flotila a zároveň čtvrtým dílem její podsérie Za hranicí.

 

Další díly série

Ztracená flotila

Ztracená flotila – Za hranicí

 

O autorovi

jack_campbellJack Campbell, vlastním jménem John G. Hemry patří mezi vysloužilé americké námořní důstojníky. Je známým autorem žánru sci-fi a fantasy. Aktuálně žije s manželkou a třemi dětmi v americkém Marylandu. Mezi jednu z jeho nejrozsáhlejších a nejznámějších sci-fi sérií patří právě Ztracená flotila, jejíž tituly u nás vydává nakladatelství Fantom Print.

Zdroj informací a foto: jack-campbell.com, oficiální stránky


Nakladatelství FANTOM Print vzniklo v roce 1999 a od té doby se vyšplhalo mezi jedno z největších českých nakladatelství specializujících se na fantasy a sci-fi literaturu u nás. Kromě těchto knih vydává také literární adaptace počítačových her.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDvojník

Campbell, Jack

Fantom Print, 2015

Napsat komentář