Únos Hodné holky

navrh_Hodna_holka 4:Sestava 1
Jak to dopadne, když se hodná holka seznámí se záhadným mužem v baru? Zvláště pak když je to dcera prominentního soudce? Pokud chcete do ospalých podzimních dnů vnést trochu napětí, neváhejte a přečtěte si Hodnou holku.

Mia Dennettová, „hodná holka“ z rodiny prominentního soudce, se v baru seznámí se tajuplným cizím mužem. Colin Thatcher jí zpočátku připadá jako ideální kandidát pro vztah na jednu noc, ale záhy se ukáže, že právě udělala největší chybu svého života… Colin má totiž za úkol Miu unést a předat ji svému zaměstnavateli, který chce vymáhat výkupné. To je ovšem teprve začátek! Psychothriller s nečekaným rozuzlením vás nenechá vydechnout.

 

Ukázka z knihy

Sedím u snídaně a popíjím z hrnku kakao; v tom zazvoní telefon. Jsem ponořena hluboko do svých myšlenek, zírám oknem na zahradu, na trávník, který teď na začátku podzimu, pokrývá spadané listí. Většinou už je zetlelé, jen poslední otužilci ještě schlíple visí na větvích. Je pozdě odpoledne. Nebe je zatažené, teploty rychle klesly k deseti stupňům. Na tohle nejsem připravená, říkám si v duchu a marně přemýšlím, jak to zase rychle uteklo. Připadá mi, že to bylo teprve včera, kdy jsme vítali jaro, a pak, o několik hodin později přišlo léto.

Pokračujte ve čtení ukázky zde!

Hodná holka

Autor: Mary Kubica
Přeložil: Tomáš Bíla

Počet stran: 352
Vazba: vázaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-7306-756-4
Doporučená cena: 359 Kč

 

Knihu Hodná holka vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.


Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace. Mezi světoznámé osobnosti, které vydáváme, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHodná holka

Kubica, Mary

Pavel Dobrovský – BETA, 2015

Napsat komentář