Vyhrajte thriller o minulosti plné tajemství

Nez-jsme-se-poznali-perex
Hannah si myslela, že o svém muži ví vše, ale toto přesvědčení se jí začíná rozpadat v okamžiku, kdy se Mark nevrátí ze služební cesty. Zoufalá žena se totiž rozhodne začít po něm pátrat a při tom odhaluje jedno jeho tajemství za druhým.

Znáte svého muže?

Hannah se nikdy nechtěla citově vázat, ale pak potkala Marka, dokonalého muže, se kterým závazky najednou nevypadaly tak děsivě. Následovala svatba a osm měsíců pohádkového soužití… po kterých se Mark najednou nevrátil ze služební cesty. Hannah, která se kvůli němu vzdala úspěšné kariéry, začíná pátrat a z minulosti se vynořují nečekaná tajemství. Spletla se, když si myslela, že o člověku, s nímž se rozhodla strávit život, ví všechno. Musí se ptát, jaký Mark vlastně byl, než se poznali…

 

Než jsme se poznali

Autorka: Lucie Whitehouseová

Vydalo: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA
Překlad: Adéla Bartlová
Počet stran: 352
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2015
ISBN: 978-80-7306-770-0

Přečtěte si více o knize Než jsme se poznali, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA. A nezapomeňte ani na ukázku.

Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti.

 

Ukázka z knihy

Utíkala maximálně třicet sekund, ale když vběhla do odletové haly, vlasy měla úplně mokré. Na rozdíl od příletové haly měla ta odletová na třetím terminálu vysoký strop, byla pěkně osvětlená a moderní, ale sotva Harmah našla stánek American Airlines, které Mark obvykle používal, žena za pultem si právě oblékala sako.
„Zrovna jsem vypnula počítač,“ řekla, aniž zvedla zrak.
„Jen jsem chtěla vědět, jestli můj manžel dnes večer letěl.“
„Aha.“ Žena zvedla hlavu a tvář se jí rozjasnila. „To bych vám kvůli ochraně osobních údajů stejně nemohla říct.“
Hannah taková protivná byrokracie dráždila. „To myslíte vážně?“ zeptala se. „Je to můj manžel.“ (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Než jsme se poznali

Hannah nikdy netoužila po romantickém vztahu a neměla v plánu se jakkoli citově vázat k nějakému muži. Jenže jen do té doby, kdy jí do cesty vstoupil Mark a její život obrátil vzhůru nohama. Ale nebyl to poslední kotrmelec, který ji čeká. V okamžiku, kdy si Hannah na letišti uvědomí, že její muž se nevrátil a pravděpodobně už ani nikdy nevrátí, se spouští kolotoč událostí a Hannah brzy začíná zjišťovat, že její manžel rozhodně nebyl tím, za koho ho měla. Je vůbec možné, že jí nikdy nepřišlo na mysl, že neví nic o jeho minulosti předtím, než se poznali? A jaká další tajemství při pátrání po Markovi ještě odhalí? To už si pojďte přečíst sami v napínavém psychologickém thrilleru od Lucie Whitehouseové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Pavel Dobrovský – BETA vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Než jsme se poznali vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Než jsme se poznali
probíhá od 1. do 14. října 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 psychologické thrillery Než jsme se poznali

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNež jsme se poznali

Whitehouseová, Lucie

Pavel Dobrovský – BETA, 2015

Napsat komentář