Zasoutěžte si o případ sériových vražd z Route 66

Besni-a-zur-perex
Máte už dost zažitých knižních stereotypů, že vyšetřovatel musí být vždy drsný chlap, nebo naopak dlouhonohá sexy policistka? Tak zkuste něco nového a seznamte se s Brigid Quinnovou – agentkou FBI ve výslužbě.

Nevyřešený případ znovu připomíná

Route-66Brigid Quinnová dlouhá léta sloužila u FBI jako návnada na nebezpečné sexuální predátory a do předčasné výslužby si odnesla řadu nepěkných zkušeností a trpkých vzpomínek. Nyní se ve vyprahlém arizonském Tucsonu snaží nevyčnívat z davu a žít všední život s novým manželem Carlem a se dvěma psy. Vše se ovšem mění v okamžiku, kdy ji dostihne temná minulost a řidič dálkových kamionů Floyd Lynch se dozná k nechvalně proslulé sérii vražd na Route 66, Brigidině velkému nevyřešenému případu, při němž navíc došlo k únosu a zabití její mladé chráněnky Jessiky. Lynch výměnou za doživotí policii nabízí, že zavede vyšetřovatele k Jessičině nikdy nenalezenému tělu…

 

Běsni a zuř

Autorka: Becky Masterman

Vydalo: nakladatelství Moravská Bastei MOBA
Překlad: Roman Tilcer
Počet stran: 376
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 7/2015
ISBN: 978-80-243-6721-7

Přečtěte si více o knize Běsni a zuř, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Běsni a zuř

Brigid Quinnová je předčasně ve výslužbě a hodlá si užívat důchodu společně s manželem Carlem a jejich dvěma psy. Dlouho jí to však nevydrží a v okamžiku, kdy se Floyd Linch přizná k sérii vražd a mimo jiné i k zabití Brigidiny kolegyně, se znovu pouští do vyšetřování, i když díky tomu hrozí, že se její manželství rozpadne. A přestože je hlavní hrdince devětapadesát let, rozhodně nepatří do starého železa. Možná právě díky tomu, že tato agentka FBI nepatří zrovna mezi klasické knižní detektivy, byl thriller Becky Mastermanové nakladateli dlouho odmítán. Nakonec se však vydání dočkal a vy si tak můžete přečíst strhující příběh plný akce s překvapivým koncem.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Běsni a zuř vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Běsni a zuř
probíhá od 19. září do 2. října 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 napínavé thrillery Běsni a zuř

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBěsni a zuř

Masterman, Becky

Moravská Bastei MOBA, 2015

Napsat komentář