Vyhrajte dobrodružné vyprávění o lesních človíčcích

Vytahlik-a-Bachourek-perex
Vytáhlík a Bachourek bydlí společně s dalšími maličkými človíčky v kořenech stromu. Jsou to dva neposedové a jednoho dne se ocitnou dokonce ve světě lidí. Jaké zážitky tam na ně čekají? A podaří se jim najít cestu domů?

Lesní človíčci ve světě lidí

Renata Čechová po dvou knihách pro dospělé přichází se svojí dětskou prvotinou. O čem že budou její stránky?

Vytáhlík s Bachourkem jsou dva lesní človíčkové, velikostí sotva viditelní, kteří žijí spolu s ostatními človíččími kamarády v kořenech stromu. Jsou to neposedové a zvídavci. Zároveň však také pěkní lenoši. Jednoho dne se ale zásluhou dvou dětí, Adámka a Bětušky, omylem ocitnou ve světě lidí.

O tom, jak se budou seznamovat s novým okolím, co se jim přihodí a jaká drobná dobrodružství je potkají, bude postupně vyprávět právě tato kniha.

Vrátí se nakonec človíčkové zpět do svého lesního doupěte?

 

Vytáhlík a Bachourek

Autorka: Renata Čechová

Vydalo: nakladatelství Krigl
Ilustrace: Iveta Kalinová
Počet stran: 76
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 9/2015
ISBN: 978-80-86912- 98-1

Přečtěte si více o knize Vytáhlík a Bachourek, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Krigl.

UpravLogaKrigl_120x60

Nakladatelství Krigl bylo založena v roce 1992 a po celou dobu existence si zakládá na solidnosti, serióznosti a dlouhodobosti spolupráci. Nechává na každém zákazníkovi, aby výše uvedené potvrdil či vyvrátil.

 

Vyhrajte knihu Vytáhlík a Bachourek

Dlouhou dobu si Vytáhlík s Bachourkem lenošili ve svých domečcích v kořenech stromu, než se díky dvěma dětem dostali do lidského světa. V tu chvíli začíná jejich dobrodružství a dva neposedové se musí nejen seznámit s novým okolím, ale hlavně se dostat zpátky domů, aby o všem mohli vyprávět ostatním lesním človíčkům. Jestli se jim to podaří a s čím vším novým se na své cestě setkají, to už si pojďte přečíst společně s vašimi ratolestmi a přesvědčte se, že Renata Čechová umí kromě beletrie pro dospělé (romány Do kopce i z vršku a S vůní jasmínu) psát i krásné knihy pro děti.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Krigl vám navíc přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Vytáhlík a Bachourek vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vytáhlík a Bachourek
probíhá od 17. do 30. září 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 2 dětské knihy Vytáhlík a Bachourek

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVytáhlík a Bachourek

Čechová, Renata

Agentura KRIGL, 2015

Napsat komentář