Bojíte se pavouků? Už nemusíte!

jak_vyzrat_na_pavouky_nahledovy
Nejen pro děti, ale i pro některé dospělé představují pavouci živelnou pohromu. Tito osminozí tvorové jsou přece tak rychlí, chlupatí a oškliví! Jak se ale takové nechtěné společnosti zbavit a přestat se bát? Nechte se inspirovat dnešní knihou!

Jak vyzrát na pavouky?

Kdo by se nebál pavouků?jak_vyzrat_na_pavouky_pavucina Jsou to děsivá stvoření, chlupatá, s mnoha nohami. Jak na ně člověk narazí, hned by před nimi utíkal. Autoři úspěšné série knih Jak vyzrát na… nám ale nabízejí celou řadu šílených nápadů a vynalézavých triků, jak si s nimi poradit. Co se však stane, když se všech pavouků zbavíme?

Autorka: Catherine Leblanc
Ilustroval: Roland Garrigue
Přeložila: Zuzana Bedřichová

Počet stran: 28
Vazba: vázaná
Formát: 256×275 mm
ISBN: 978-80-262-0908-9
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Jak vyzrát na pavouky? vydalo nakladatelství Portál.

Ve stejné edici u nás vyšla ještě jedna kniha. Ta zase radí, jak zatočit s duchy! Přesvědčte se o tom, že ani jich není třeba se bát.

 

Ukázka z knihy

jak_vyzrat_na_pavouky_ukazka_1

jak_vyzrat_na_pavouky_ukazka_2

Další obrázky si můžete prohlédnout na stránkách nakladatelství.

 

O autorech

Catherine Leblanc je francouzská autorka a zároveň zkušená psycholožka, která píše pro malé i velké. Napsala na dvacet knih, románů, básní a krátkých próz a více než čtyřicet obrázkových knih. Její obrázkové knihy většinou doprovázejí ilustrace Rolanda Garrigua, který také žije a tvoří ve Francii, konkrétně v Paříži, kde pracuje jako ilustrátor.

Zdroj informací: nakladatelství Portál

jak_vyzrat_na_pavouky_pavouk


Nakladatelství Portál bylo založeno v roce 1990 a dnes patří mezi dvacet největších nakladatelství v ČR. Vydává publikace z těchto oblastí: psychologie, pedagogika, sociální práce, média, populárně psychologická literatura, příručky pro rodiče, knihy her, knihy o zdravém životním stylu, rozhovory se zajímavými osobnostmi a knihy pro děti.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak vyzrát na pavouky?

Leblanc, Catherine

Portál, 2015

Napsat komentář