Zahrajte si o 99 receptů zhotovitelných do 30 minut

Rychlovky-s-Kajdou-perex
Hledáte tipy, jak uvařit chutně, ale přitom rychle a jednoduše? Pomůže vám kuchařka od hvězdy televizního pořadu Mňam aneb Prima Vařečka a Rychlovky na TV Stream. Během půl hodiny zvládnete vytvořit nejen rychlou svačinu, ale i večeři.

Hotovo během 30 minut

Rychlovky-s-Kajdou-ukazkaPrvní kuchařka hvězdy populárního pořadu Mňam aneb Prima Vařečka a gastronomického pořadu Rychlovky na TV Stream Lukáše Vokrouhlíka alias Kajdy!

Kuchařka v duchu „snadno a rychle“ zahrnuje devětadevadesát jednoduchých receptů zhotovitelných do 30 minut. Recepty jsou rozděleny do několika kategorií, a to na předkrmy, polévky, hlavní jídla, dezerty, saláty a sendviče.

 

Rychlovky s Kajdou

99 rychlých receptů, které musíte vyzkoušet

Autor: Lukáš Vokrouhlík

Vydalo: nakladatelství XYZ
Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-7505-158-5

Přečtěte si více o knize Rychlovky s Kajdou, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství XYZ patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázkovou kapitolu.

XYZ_Albatros-Media

Nakladatelství XYZ působí na českém trhu od roku 2004 a od té doby představuje čtenářům na 150 titulů nejrůznějších žánrů ročně. Vydává českou i zahraniční beletrii, autobiografie, autorizované životopisy, literaturu faktu, historické publikace, encyklopedie i na knihy pro děti a mladé čtenáře.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Amsterdamský salát z naťových cibulek a jablek

Rychlovky-s-Kajdou-ukazka-2Čas na přípravu
15 minut + čas na odležení

  • 6 lžic olivového oleje
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • špetka cukru
  • sůl
  • 10 naťových cibulek
  • 5 středně velkých jablek
  • pepř

Počet porcí: 4 porce
Z oleje, citronové šťávy, cukru a soli umícháme zálivku.
Očištěné naťové cibulky (i s nepoškozenou natí) nakrájíme na tenká kolečka. Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme je na malé kostičky. Nakrájenou cibuli a jablka smícháme se zálivkou, opepříme, a necháme alespoň jednu hodinu v chladu odležet. (str. 135)

 

Vyhrajte knihu Rychlovky s Kajdou

Vymlouváte se, že nemáte v týdnu dostatek času na vaření? Nebo má přijít během chvíle návštěva a vy nevíte, čím ji narychlo pohostit? V tom případě je čas kuchařku od Lukáše Vokrouhlíka alias Kajdy! Uvidíte, že i během pouhých 30 minut se dá vykouzlit plnohodnotné a navíc skvělé jídlo. Stačí mít po ruce ty správné recepty a uvidíte, že to jde i bez stresu a vaření vás začne bavit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím XYZ patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Rychlovky s Kajdou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rychlovky s Kajdou
probíhá od 27. srpna do 9. září 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 kuchařské knihy Rychlovky s Kajdou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRychlovky s Kajdou
99 rychlých receptů, které musíte vyzkoušet

Vokrouhlík, Lukáš

XYZ, 2015

Napsat komentář