Rozšiřte si duchovní obzory

zivotsvetlo
Co nás čeká po smrti? Tma nebo světlo? A co to světlo vlastně je? Právě tyto otázky mohou zodpovědět knihy dnešních tipů, opředené nezodpovězenými otázkami, jež tu a tam rezonují v mysli snad každého z nás.

Teresa Cheungová přináší ve své knize fascinující zpověď plnou skutečných, upřímných a neuvěřitelně silných emocí těch, kteří na malý okamžik nahlédli za oponu života.

Život smrtí nekončí – Skutečné příběhy lidí, kteří zahlédli život po životě

Autorka: Theresa Cheungová
Přeložila: Věra Klásková

Počet stran: 264
Vazba: vázaná
Formát: 150×235 mm
ISBN: 978-80-242-4812-7
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Život smrtí nekončí vydalo nakladatelství Knižní klub.

Ve své nové knize Theresa Cheungová, úspěšná autorka díla Spatříš svoje anděly, předkládá čtenářům strhující příběhy lidí, kteří uprostřed všedního dne zahlédli záblesk nebes. Dotyční navázali kontakt s „oním světem“, ocitli se na prahu smrti nebo zažili jiný úkaz, přesvědčivě nasvědčující existenci posmrtného života. Pomocí těchto přímých svědectví autorka zodpovídá zásadní otázky, jež si v určité životní fázi klade každý z nás: Co se stane, až umřu? Setkám se znovu se svými milovanými? Existuje posmrtný život?

Ukázka z knihy

A právě v tom okamžiku jsem jasně uslyšela hlas své matky, který mi přikazoval, ať jedu vpravo. Přicházel zevnitř mé hlavy, ale zněl naprosto skutečně. Matka mi před několika lety zemřela. Ten hlas byl tak pevný a zřetelný, že jsem nemohla neposlechnout, a tak jsem v rozporu se zdravým rozumem odbočila doprava. (str. 13)

Pokud vás kniha zaujala, prolistujte si delší ukázku!

————————————————

Světlo si s námi často rádo hraje, ale tentokrát si Arthur Zajonc pohrál s ním! Z pohledu fyzika, ale také znalce duchovních tradic, přibližuje ve své knize čtenáři říši světla, které se pro nás stalo věcí nezbytnou, a přeci tak  stále zahalenou stínem tajemna.

Uchopit světlo

Autor: Arthur Zajonc
Přeložili: Ondřej Slavík – Marie Vlachová

Počet stran: 288
Vazba: brožovaná
Formát: 150×220 mm
ISBN: 978-80-7530-009-6
Doporučená cena: 347 Kč

 

Knihu Uchopit světlo vydalo nakladatelství Malvern.

Co znamenalo světlo pro naše předky a co znamená pro nás? Vychází světlo z očí slunečního boha Re, anebo je to jen elektromagnetické vlnění? Proč ještě dnes cítíme bázeň před jevy, jako je duha nebo prostý plamen svíčky? Byli staří Řekové barvoslepí, když mluvili o bronzovém nebi a o moři vínové barvy? A proč se operace, které mají pacientům vrátit zrak, tak často nezdaří? Na tyto otázky hledá odpověď Arthur Zajonc, fyzik a současně znalec západních i východních duchovních tradic. Abychom porozuměli fenoménu světla, musíme porozumět také lidské mysli, která ho v té či oné době vnímala a zkoumala. Proto nás autor bere na neobyčejnou pouť dějinami světla – na pouť, kde se setkávají staří Egypťané, Řekové, středověcí mystikové a romantičtí básníci s vědeckými kapacitami, jako byl Newton, Faraday, Planck nebo Einstein.


Zapojte se do našich aukcí, kde najdete tyto knihy a mnoho dalších.

Které z prezentovaných témat vás zaujalo víc? Posmrtný život, nebo síla světla? Neváhejte se podělit o vaše názory v komentářích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUchopit světlo
Dějiny světla a mysli

Zajonc, Arthur

Malvern, 2015

zobrazit info o knizeŽivot smrtí nekončí – Skutečné příběhy lidí, kteří zahlédli život po životě

Cheungová, Theresa

Knižní klub, 2015

Napsat komentář