Zasoutěžte si o odpovědi na mnohé z vašich otázek

Aloha-perex
Jistě jste se mnohokrát zamysleli nad tím, kdo jste vy sami nebo zda má vůbec existence celého lidstva nějaký hlubší smysl. Tyto a mnohé další časté otázky o životě se ve své knize položila i Jana Mosely a rozhodla se na ně najít odpovědi.

Cesta za poznáním

Vydejte se s autorkou Janou Mosely její vlastní cestu za poznáním a najdete, stejně jako ona, překvapivé odpovědi na mnohé základní otázky o životě.

  • Kdo jsme a proč jsme tady?
  • Má naše existence nějaký hlubší smysl?
  • Existují mimozemské bytosti a obklopují naši planetu?
  • Proč je důležité věnovat velkou pozornost našim pocitům?
  • Jak si člověk může vytvořit život takový, jaký chce?
  • Jaký byl život v Atlantidě a v Egyptě?
  • Může se člověk vyléčit úplně sám bez lékařů?
  • Jak vychovávat děti?
  • Co je pravá láska?

 

Aloha

Příběh plný dobrodružství, romantiky, lásky a duchovního růstu

Autorka: Jana Mosely

Vydalo: nakladatelství Práh
Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2015
ISBN: 978-80-7252-578-2

Knihu Aloha do soutěže věnovalo nakladatelství Práh.

Nakladatelství Práh bylo založeno v roce 1991. Dosud vydalo více než 350 knižních titulů převážně naučné, populárně psychologické, historické a vzdělávací literatury určené dětským i dospělým čtenářům. Součástí nakladatelského portfolia je i cizojazyčná produkce.

 

Jana Mosely

Jana-MoselyJana Mosely se narodila 7. srpna 1977 v Havlíčkově Brodě. Navštěvovala Integrovanou střední školu podnikání a služeb v Havlíčkově Brodě a poté vystudovala obor financí a managementu na Podnikatelské fakultě VUT v Brně. V letech 2000–2003 žila v Praze, kde pracovala jako auditorka a investiční kontrolorka. V roce 2003 zanechala svoji slibně rozjetou kariéru a vycestovala na druhý konec světa, kde nejenže poznala mnoho jiných kultur a jazyků, ale také začala studovat s učiteli osobního a duchovního rozvoje různé formy jógy a léčivé (léčebné) modality. Jana nyní pobývá se svým mužem a třemi syny střídavě na Havaji, Kostarice a také na Floridě.

 

Vyhrajte knihu Aloha

Pokud jste typ, který se rád zamýšlí nad základními otázkami bytí a hledá na ně více či méně reálné odpovědi, jistě vás kniha Jany Mosely zaujme. I ona se rozhodla vydat na svoji cestu za poznáním a neváhá se o své názory podělit se čtenáři na více než sto stranách knihy. Zastavte se, uvolněte se a chvíli se zamyslete.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Práh vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Aloha vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Aloha
probíhá od 25. července do 7. srpna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Aloha

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAloha
Příběh plný dobrodružství, romantiky, lásky a duchovního růstu

Mosely, Jana

Práh, 2015

Zasoutěžte si o odpovědi na mnohé z vašich otázek - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, právě mi dorazila výhra – kniha Aloha. Mockrát děkuji!!!

Napsat komentář