Zasoutěžte si o román o tajemství a žárlivosti

Dovolenkari-perex
Jak se může idylická rodinná dovolená, na kterou se všichni těší, proměnit v peklo? Stačí, když na světlo začnou vyplouvat tajemství z minulosti a staré křivdy. Zkrátka ne vždy jde vše podle plánu a rodina Postsových se o tom právě přesvědčila.

Dovolená na Mallorce

Neodolatelný a vzrušující román o tajemství a žárlivosti, které vyplavou na povrch během idylické dovolené.

Manželé Postsovi se s celou početnou rodinou a přáteli vypraví na Mallorku. Důvodem je pětatřicáté výročí jejich svatby a oslava promoce dcery Sylvie. Slunný ostrov, příroda, pláže a výborné jídlo slibují perfektní únik z hektického Manhattanu. Ale všechno vždy nejde podle plánu: v průběhu dovolené, která měla být tím nejkrásnějším životním zážitkem, vycházejí na světlo stará tajemství, ponížení a křivdy z minulosti…

 

Dovolenkáři

Autorka: Emma Straubová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Ema Stašová
Počet stran: 304
Vazba: vázaná
Vydáno: 6/2015
ISBN: 978-80-247-5489-5

Přečtěte si více o knize Dovolenkáři, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Emma Straubová se narodila v New Yorku, kde nyní žije se svým manželem. Její první kniha Laura Lamont´s Life in Pictures vyšla v roce 2012. Spíše než románové tvorbě se věnuje povídkám – její texty se pravidelně objevují ve výběrech toho nejlepšího ze současné americké tvorby.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Dovolenkáři

Pravděpodobně byste nenašli nejméně vhodnou dobu, kdy začít řešit stará tajemství a křivdy z minulosti, než je rodinná dovolená. Právě to se přihodí manželům Postsovým, kteří i se svou početnou rodinou a přáteli vyrazili na Mallorcu. Ani slunce, pláže a výborné jídlo nedokáží zabránit pohromě, která se vznáší nad jejich hlavami. Jak vše dopadne? To si pojďte přečíst.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás mohou knihu Dovolenkáři vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dovolenkáři
probíhá od 28. června do 11. července 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Dovolenkáři

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDovolenkáři

Straubová, Emma

Cosmopolis, 2015

Zasoutěžte si o román o tajemství a žárlivosti - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. honeybee napsal:

    Děkuji, kniha mi předevčírem taky dorazila

  2. jar1 napsal:

    Dobrý den, vyhraná kniha Básník už dorazila, děkuji.

  3. Gudrun Gudrun napsal:

    Díky za knihu Dovolenkáři, už se těším, jak se začtu. Lenka

  4. Dnes dorazila kniha Dovolenkáři. A vypadá naprosto skvěle. Děkuji Lucie.

Napsat komentář