Zasoutěžte si o výlet do vesmírných dálek

Tri-banany-perex
Na výpravu na Pohádkovou planetu se může vydat každý, dokonce i rodiče. Jedinou podmínkou je nezapomenout na pohádky. Potom už na vás čekají neobvyklá a napínavá dobrodružství a vy v nich musíte obstát. Což není zrovna jednoduché…

Výprava za třemi banány

Někde ve vesmíru je určitě Pohádková planeta. Rakety možná záhy přistanou na Marsu, na Venuši, na Jupiteru nebo kdekoli jinde, ale na tuhle planetu se mohou dostat pouze ti, kteří nezapomněli na pohádky. A jak se tam dostanou? Třeba mohou do vesmírných dálav odletět docela obyčejným výtahem. Co je však důležité: prožijí tam docela neobvyklá, nečekaná a napínavá dobrodružství, při kterých ovšem musí obstát. A to není vždycky snadné – zvláště když je pronásleduje Černá paní. Nevěříte? A netušíte, jak taková výprava za třemi banány dopadne? Tak otevřete tuto knížku a začněte číst.

 

Tři banány

Autor: Zdeněk K. Slabý

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Ilustrace: Adolf Born
Počet stran: 200
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2015
ISBN: 978-80-204-3601-6

Přečtěte si více o knize Tři banány, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. A nezapomeňte ani na náš článek.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Tři banány

Napínavá a dobrodružná kniha je ideální pro školáky do devíti let, kteří se díky ní podívají na vzdálenou planetu kdesi ve vesmíru. Jak se na ni ale dopravit? Nemusíte mít ani raketu, stačí nezapomenout na pohádky a dostanete se tam třeba obyčejným výtahem. Nevěříte? Vyzkoušejte to společně s hrdiny knihy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Tři banány vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tři banány
probíhá od 9. do 22. června 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 pohádky Tři banány

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTři banány

Slabý, Zdeněk K.

Mladá fronta, 2015

Zasoutěžte si o výlet do vesmírných dálek - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Moc děkuji za tuto výhru. Kniha došla v pořádku a jistě udělá radost některému mému vnukovi.

Napsat komentář