Zahrajte si o sbírku povídek a úvah o mužích

Chlapi-na-odstrel-i-na-lasku-perex
Povídková kniha určená především ženám je napsána s nadsázkou, spoustou humoru a také mírné ironie. Pravděpodobně každá čtenářka v ní objeví mužský exemplář, který bohužel už někdy osobně poznala nebo o něm alespoň slyšela. Pojďte hledat i vy.

S muži je to těžké, bez nich ještě víc

Soubor povídek o mužích, které my ženy v životě potkáváme, úvahy o nich, rozhovory s nimi, i bez nich. Většina z nás narazila na zvláštní exempláře, nebo o nich alespoň slyšela, či před některými stačila včas utéct… Ale kolik z nás si řeklo, že s chlapy je to těžké, ale bez nich ještě horší…

 

Chlapi na odstřel i na lásku

Autorka: Miroslava Besserová

Vydalo: nakladatelství Ikar
Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2015
ISBN: 978-80-249-2722-0

Přečtěte si více o knize Chlapi na odstřel i na lásku, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Ikar. Můžete se také podívat na ukázku.

Nakladatelství Ikar patří do portfolia nakladatelských značek společnosti Euromedia Group, k. s. Zaměřuje se především na ženské čtenářky, kterým nabízí romance, společenské romány a memoáry, kuchařky a rádce. Mezi zavedené a celosvětově úspěšné autory Ikaru patří Danielle Steel, Joy Fieldingová, Rosamunde Pilcherová, Barbara Woodová, Erich Maria Remarque, Lion Feuchtwanger či Johannes Mario Simmel; z českých autorů např. Klára Janečková či Hana Marie Körnerová.

 

O autorce

Miroslava Besserová (*30. května 1946) je česká prozaička, scenáristka a dramaturgyně. Scénáře napsala k řadě pohádek (Král a písnička, Malování s princeznou, atd.), televizních pořadů (Kečup a marmeláda, Vlaštovky před- i porevoluční, Maximagazín pro ženy), detektivek (Poslední zastávka smrt, Opožděná vražda, atd.) a dokumentů (Jan Tříska, Jára Kohout, Nadja Paetzold – žena světa, Nadace Olgy Havlové – Výbor dobré vůle či dokumenty pro UNESCO – např. Mezinárodní hudební festival PONTES). Je také autorkou stovky recenzí, kritik, glos, rozhovorů a 30 knih. Nakladatelství Ikar vydalo tituly Cesty domů, Cesty domů 2, Martin Dejdar – Hercův úsměv, smích i pláč, Miroslav Moravec – Život je skutečně parádní jízda, Jan Šťastný – Chlap se sametovým hlasem, Boris Rösner – Život jako divadlo, Jiří Adamec – Štěstí má v popisu práce, Maturitní srazy radši ne! a nově Chlapi na odstřel i na lásku.
(Zdroj informací: nakladatelství Ikar)

 

Vyhrajte knihu Chlapi na odstřel i na lásku

Jak Miroslava Besserová sama přiznává, její úvahy o mužích jsou občas značně tvrdé, ale nikdy v nich nechybí humor. Dala ve své knize dohromady rozhovory s nimi i bez nich a je jen na vás, zda s ní budete souhlasit. Nebo jste snad nikdy nepotkala žádný mužský exemplář, od kterého jste utíkala, až se za vámi prášilo?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Ikar vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Chlapi na odstřel i na lásku vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Chlapi na odstřel i na lásku
probíhá od 7. do 20. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Chlapi na odstřel i na lásku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeChlapi na odstřel i na lásku

Besserová, Miroslava

Ikar, 2015

Napsat komentář