Zasoutěžte si o první dva díly ze série Spirit Animals

Spirit-animals-perex
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan mají zvláštní schopnost. Právě díky ní umí přivolat své spirituální zvíře a přenést na sebe jeho nejlepší vlastnosti. Nejdříve si však na sebe musí zvyknout, na což ale bohužel nemají tolik času, kolik by potřebovali.

Zlé síly nikdy nespí a budoucnost země Erdu je ohrožena. A co teprve, když nepovolaní lidé zjistí, že spirituální zvíře lze vytvořit i jinak a nemusí ani patřit mezi vyvolené? Vlk, leopardice, panda a sokolice se musí vydat do boje a kruté nepřátele zastavit. Podaří se jim v této zkoušce uspět? To si přečtěte sami a právě nyní máte navíc možnost si zvolit, který z dílů získáte. Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které mají šanci vyhrát tři z vás.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Spirit Animals – Zrození hrdinů

Vydej se do světa, ve kterém každé dítě prochází zkouškou, aby zjistilo, jestli dokáže přivolat své spirituální zvíře. Hrstce vyvolených, kteří tuto schopnost mají, přinese svazek mezi člověkem a zvířetem výjimečné schopnosti.

Daleko od sebe, v různých koutech světa, podstoupí Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan tajemný rituál. Objeví se světelné záblesky a z nich vystoupí vlk, leopardice, panda a sokolice. V ten okamžik je budoucnost dětí, jejich zvířat a konečně celé země Erdu zpečetěna.

V dávno zapomenutých končinách země se totiž začala probouzet temná síla, která se chystá ovládnout svět. Čtyři hrdiny a jejich zvířata čeká těžká zkouška…

Autor: Brandon Mull

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Jakub Kalina
Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Vydáno: 2/2015
ISBN: 978-80-253-2387-8

Přečtěte si více o knize Spirit Animals – Zrození hrdinů a nezapomeňte ani na ukázku a náš článek.

 

Spirit Animals – Skrytá hrozba

Jen několik vyvolených obyvatel Erdasu dokáže vyvolat spirituální zvíře. Conorovi, Abeke, Mej-lin a Rolanovi se to podařilo a díky tomuto poutu mohou získat nadlidské schopnosti.

Co když ale existuje ještě jiná možnost, jak spirituální zvíře vytvořit a získat tak nad ním absolutní moc? A co kdyby tento dar zneužil někdo se sobeckými záměry?

Naši čtyři hrdinové si na sebe a na své zvířecí pomocníky teprve zvykají. A není to právě jednoduché. Když se objeví krutý nepřítel, který je hodlá zničit, bude to pro ně těžká zkouška. Spojí je, nebo rozdělí?

Autorka: Maggie Stiefvater

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Jakub Kalina
Počet stran: 184
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2015
ISBN: 978-80-253-2433-2

Přečtěte si o knize Spirit Animals – Skrytá hrozba více a podívejte se také na ukázku.

 

Vyhrajte jeden z dílů dle vlastního výběru

Unikátní fantasy série zavede mladé čtenáře do fantasy země Erdu, kde se setkávají se čtyřmi hrdiny a jejich spirituálními zvířaty. Tyto pomocníky umí vyvolat jen hrstka vyvolených a na jejich bedrech leží budoucnost celého světa. A že je před kým ho ochraňovat! Temné síly a zlí nepřátelé jen čekají na správnou příležitost, a hned jak se naskytne, jsou rozhodnuti ji využít. Podaří se je zastavit?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát některý z dílů unikátní fantasy série dle vlastního výběru. Zvolit si můžete titul Spirit Animals – Zrození hrdinů nebo Spirit Animals – Skrytá hrozba. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o fantasy knihy ze série Spirit Animals
probíhá od 2. do 15. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy z edice Spirit Animals

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSpirit Animals – Zrození hrdinů

Mull, Brandon

Fragment, 2015

zobrazit info o knizeSpirit Animals – Skrytá hrozba

Stiefvater, Maggie

Fragment, 2015

Napsat komentář