Vyhrajte první díl nové unikátní fantasy série

Zrozeni-hrdinu-obalka
Čtyři mladí hrdinové brzy pochopí, že přivolání spirituálního zvířete není pouze součástí jejich zkoušky, ale i znamením, že se řadí mezi vyvolené. A na jejich bedrech bude velmi brzy ležet budoucnost celé země Erdu.

Vyvolení musí zachránit svět

Vydej se do světa, ve kterém každé dítě prochází zkouškou, aby zjistilo, jestli dokáže přivolat své spirituální zvíře. Hrstce vyvolených, kteří tuto schopnost mají, přinese svazek mezi člověkem a zvířetem výjimečné schopnosti.

Daleko od sebe, v různých koutech světa, podstoupí Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan tajemný rituál. Objeví se světelné záblesky a z nich vystoupí vlk, leopardice, panda a sokolice. V ten okamžik je budoucnost dětí, jejich zvířat a konečně celé země Erdu zpečetěna.

V dávno zapomenutých končinách země se totiž začala probouzet temná síla, která se chystá ovládnout svět. Čtyři hrdiny a jejich zvířata čeká těžká zkouška…

 

Spirit Animals – Zrození hrdinů

Autor: Brandon Mull

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Jakub Kalina
Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Vydáno: 2/2015
ISBN: 978-80-253-2387-8

Přečtěte si více o knize Spirit Animals – Zrození hrdinů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. Můžete si také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

O autorovi

Brandon-MullBrandon Mull je autorem úspěšných fantasy ság Beyonders a Fablehaven. Už jako dítě trávil hodně času sněním a svá imaginární dobrodružství si nechával pro sebe. Na střední a vysoké škole psal krátké povídky, až později napsal na přání nakladatelství knihu Fablehaven, která se stala bestsellerem. V současnosti žije v údolí nedaleko ústí kaňonu s manželkou a čtyřmi dětmi.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web edice)

 

Vyhrajte knihu Spirit Animals – Zrození hrdinů

První kniha ze série Spirit Animals, která je unikátní tím, že každý ze sedmi dílů bude mít jiného autora, umožní mladým čtenářům, aby se seznámili se čtyřmi hlavními hrdiny a jejich spirituálními zvířaty, jejichž schopnosti vyvoláním získali. S nově nabytým nadáním však zároveň začínají povstávat i temné síly, kterým bude třeba čelit. Zachrání Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan svoji zemi?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Spirit Animals – Zrození hrdinů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Spirit Animals – Zrození hrdinů
probíhá od 17. února do 2. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Spirit Animals – Zrození hrdinů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSpirit Animals – Zrození hrdinů

Mull, Brandon

Fragment, 2015

Napsat komentář