Zasoutěžte si o knihy pro všechny malé čtenáře

Fragment-dle-vyberu
Pojďte se podívat, které zbrusu nové dětské příběhy by neměly chybět v knihovně vašich ratolestí. Ať už dávají přednost křečkům nebo poníkům, přijdou si na své. A proč zmiňujeme zrovna tyto dva zvířecí druhy? To si pojďte přečíst.

Dvojčata Jakub a Michal dokáží spolehlivě brnkat na nervy nejednomu dospělému v okolí. Když slaví svoje desáté narozeniny, dostanou místo playstationu křečky. A Michal z něj rozhodně nemá takovou radost jako bratr. Co s ním bude dělat?

Oproti dvěma dvojčatům se malé slečně Bětce její přání splní. A není to nic menšího než poník Pepíno, který utekl z cirkusu a rozhodl se hledat nové kamarády na Fazolkové farmě.

Ať už máte doma kluka nebo malou slečnu, jednu z knih pro ně jistě vyberete. Která to bude, si už zvolte sami. Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám totiž přinášíme soutěž, ve které mají šanci vyhrát tři z vás.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Vyčůránci – Magický křeček

Magicky-krecek-ukazkaJakub a Michal jsou dvojčata. A ne tak ledajaká. Je jim deset let a spolehlivě dokážou brnkat na nervy každému dospělákovi, který se k nim jen přiblíží.

Když dostanou k narozeninám křečky, Jakub je radostí bez sebe. Zato Michal, který se těšil na nové péespéčko, je zdrcen. Považuje to za totální podraz! Co bude dělat se zapáchajícím křečkem, od kterého se dočká maximálně toho, že se mu vybobkuje do dlaně? Jedině že by ho…

Autorka: Alena Penzešová

Vydalo: nakladatelství Fragment
Věk: 9+
Počet stran: 120
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-253-2413-4

Přečtěte si více o knize Vyčůránci – Magický křeček a podívejte se také na ukázku.

 

Poník Pepíno – Příběhy z Fazolkové farmy

Pribehy-z-Fazolkove-farmy-ukazkaKrásné vyprávění o tom, jak se holčičce Bětce splnilo její veliké přání – mít poníka!

Poník Pepíno žije v cirkuse, ale moc se mu tam nelíbí. Rozhodne se, že uteče. Nový domov najde na Fazolkové farmě. Brzy se spřátelí se zvířátky, která tam bydlí, a hlavně s Bětkou. Ta je z jeho příchodu nadšená.

Na farmě a na louce kolem ní se stále něco děje. Pepíno, Bětka a jejich zvířecí kamarádi nemají o dobrodružství nouzi. Přečtěte si, co všechno společně zažili!

Autor: Graph-Art

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Eva Brožová
Věk: 7+
Počet stran: 56
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-253-2428-8

Přečtěte si o knize Poník Pepíno – Příběhy z Fazolkové farmy více a nezapomeňte ani na ukázku.

 

Vyhrajte jednu knih dle vlastního výběru

Máte doma malého předškoláka, který rád čte příběhy o stejných rošťácích, jako je on sám? Anebo roztomilou princeznu, která zbožňuje knihy o ponících plné krásných barevných ilustrací? V tom případě neváhejte a pořiďte jim další titul do sbírky. Zvolit výhru si navíc můžete úplně sami.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát jednu z  knih dle vlastního výběru. Výherci si zvolí libovolný z titulů Vyčůránci – Magický křeček, nebo Poník Pepíno – Příběhy z Fazolkové farmy. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o dětské knihy dle výběru
probíhá od 4. do 17. dubna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Vyčůránci nebo Poník Pepíno

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVyčůránci – Magický křeček

Penzešová, Alena

Fragment, 2015

zobrazit info o knizePoník Pepíno – Příběhy z Fazolkové farmy

Graph-Art

Fragment, 2015

Napsat komentář