Zasoutěžte si o pátý díl oblíbené fantasy pro mladé

Krev-polobohu-perex
Na sedm mladých polobohů čeká další z těžkých soubojů. Tentokrát se mají utkat s bohyní Gaiou a jejími obludnými pomocníky. Na výsledku závisí nejen jejich přežití, ale i budoucnost celého světa. Přečtěte si, zda bude jejich boj úspěšný.

Probuzení zlé bohyně Gaiy

Sedm polobohů včele s Percym čeká poslední a nejtěžší boj. Giganti, obludní pomocníci bohyně Gaiy, jsou připraveni zničit hrdiny z Velkého proroctví a s nimi i celý svět.

Tábor polokrevných je obklíčen římskými jednotkami a hordami nestvůr. Nutně potřebuje pomoc, ale ta je až na druhém konci světa. Obří socha Athény Parthenónské by mohla válku mezi Řeky a Římany zastavit a polokrevné usmířit. Míří ale kamenný kolos na správné místo, a hlavně, bude tam včas? Zbývá jen pár dnů. Pomstychtivá matka země Gaia se probírá z dlouhého spánku a k probuzení jí chybí jediné – krev dvou polobohů, krev Olympu!

 

Bohové Olympu – Krev polobohů

Autor: Rick Riordan

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Dana Chodilová
Počet stran: 468
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-253-2399-1

Přečtěte si více o knize Bohové Olympu – Krev polobohů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. Nezapomeňte si prohlédnout také ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Ukázka z knihy

„Ty rozvaliny jsou tady nahoře,“ ujišťovala ho. „Viděla jsem je v čepeli Katoptris. A slyšel jsi, co říkala Hazel. ‚Největší –‘“
„‚Největší shromáždění zlých duchů, jaké jsem kdy vycítila,‘“ vybavil si Jason. „Jo, to zní super.“
Po boji v podzemním Hádově chrámu měl Jason potyček s ďábelskými duchy plné zuby. Ale v sázce byl osud výpravy. Před posádkou Arga II leželo velké rozhodnutí. Pokud si vyberou špatně, selžou a doplatí na to celý svět.
Pipeřina čepel, Hazeliny kouzelné schopnosti a Annabetiny instinkty, to všechno se shodovalo – odpověď leží tady na Ithace, ve starověkém Odysseově chrámu, kde se shromáždila horda zlých duchů, aby čekala na Gaiiny rozkazy. Plán zněl vplížit se mezi ně, zjistit situaci a určit nejlepší postup. A vypadnout odtamtud, nejlíp živí a zdraví.
Annabeth si upravila zlatý pás. „Doufám, že maskování bude stačit. Ti nápadníci byli zaživa odporná banda. Jestli zjistí, že jsme polobohové –“ (str.10)

 

Vyhrajte knihu Bohové Olympu – Krev polobohů

Na záchranu zbývá už jen pár dní a vše závisí na tom, zda socha Athény Parthenónské dorazí včas a na správné místo. Právě ona by totiž mohla válku zastavit a usmířit polokrevné, jejichž tábor je momentálně v obležení římských jednotek a nestvůr. Svoji roli samozřejmě sehrají i důvěrně známí hrdinové předchozích dílů série v čele s Percym. A jakou úlohu zde sehrají? To už si pojďte přečíst.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které mohou tři z vás knihu Bohové Olympu – Krev polobohů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bohové Olympu – Krev polobohů
probíhá od 28. března do 10. dubna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Bohové Olympu – Krev polobohů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBohové Olympu – Krev polobohů

Riordan, Rick

Fragment, 2015

Zasoutěžte si o pátý díl oblíbené fantasy pro mladé - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. vrbik5 napsal:

    Dobrý den, kniha dnes v pořádku dorazila, ještě jednou moc děkuji za rychlé vyřízení, pěkný den.

Napsat komentář