Romantické čtení nejen pro mladé

love--heart-with-cloud--1438122-m
Dnešními knižními tipy potěšíme zejména romantické duše. Propadněte společně s námi zamilovaným příběhům plných intrik, nástrah i pravé lásky!

Jako první knihu vám představíme Karolínu s podtitulem Stručný životopis šestnáctileté. Karolína vypráví o svém životě, rodině, snech i trápeních s láskou. Jak se vyrovná s životním obdobím, které není docela snadné? Knihu napsala Iva Procházková a vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Karolína. Stručný životopis šestnáctileté

Autorka: Iva Procházková

Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-204-3545-3
Doporučená cena: 249 Kč

Přečtěte si více o knize Karolína. Stručný životopis šestnáctileté .

Napsat stručný životopis je těžké, zvlášť pro šestnáctiletou Karolínu, která toho na svůj věk už dost prožila. A tak se rozepisuje o své rodině a kamarádech, a o tom, jak chodí na balet a sní o kariéře primabaleríny. Pak ale při šplhání na zvonici spadne a ošklivě se poláme, takže se její sny začínají hatit. Během dlouhého pobytu v nemocnici se musí vyrovnávat s tímto problémem, ale zároveň začne vznikat vztah mezi ní a tzv. Lvem, do něhož byla už dlouho zamilovaná a kvůli němuž na zvonici vlastně šplhala. Karolína prochází těžkým obdobím, ale protože je jí vlastní tvrdohlavost, nevzdává se, učí se přijímat nové skutečnosti a otevírat se novým možnostem.

——————————————

Novodobý příběh na motivy Romea a Julie? Proč ne. Jsou tu Arkádie – Procitnutí. Dva sicilské mafiánské klany spolu už století věčně bojují. Překoná mladá láska tuto nenávist? Knihu napsal Kai Meyer a vydalo nakladatelství Fragment. Nahlédněte do ukázky!

Arkádie – Procitnutí

Autor: Kai Meyer

Přeložila: Dagmar Steidlová
Počet stran: 344
Vazba: brožovaná
Formát: 135×203 mm
ISBN: 978-80-253-2349-6
Doporučená cena: 249 Kč

Přečtěte si více o knize Arkádie – Procitnutí.

Alcantarové a Carnevarové – dva mafiánské klany, které proti sobě bojují po celé generace. Rosa Alcantarová přilétá na Sicílii ke své rodině, aby tam začala nový život. V letadle se seznamuje s Alessandrem Carnevarem. Jeho chladný půvab a animální elegance Rosu fascinují a zároveň zneklidňují. Rosa se učí nemilosrdné zákony mafie, ke které její rodina patří. Dozvídá se šokující pravdu, která se týká nejen Alessandra, ale i jí samotné. Neuvěřitelnou skutečnost o arkádských dynastiích, jež mají počátek ve starých antických bájích…

——————————————

Ideální kombinace romantiky, fantazie, napětí a dramatu – to je Zakázaná hra – Lovec. Objasní vám, jak se může zvrhnout večer s přáteli a jak krásní mohou být démoni. Poradí si Jenny s přáteli v takové neuvěřitelné situace? Knihu napsala L. J. Smith a vydalo nakladatelství Fragment. Nahlédněte do ukázky!

Zakázaná Hra – Lovec

Autorka: L. J. Smith

Přeložil: Dušek Zdík
Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Formát: 115×183 mm
ISBN: 978-80-253-2370-0
Doporučená cena: 199 Kč

Přečtěte si více o knize Zakázaná Hra – Lovec.

Když vcházela do obchodu, myslela si, že jen koupí dárek k narozeninám a zase půjde. Prodavačovy bledě modré oči ji ale zcela uhranuly. Když odcházela, v ruce nesla HRU a také mrazivou jistotu, že ten pohled neviděla naposled. Na oslavě Tomových narozenin začne Jenny společně s ostatními novou Hru hrát. Večer plný zábavy se však změní v noc hrůzy a posedlosti láskou. Hra se totiž pro sedm přátel stane novou realitou, které vládne Julian – Princ stínů. Démonický prodavač z obchodu, nemilosrdný lovec, který se nezastaví před ničím. Zakázaná Hra začala a kdo prohraje, zaplatí…

——————————————

Jako poslední vám přinášíme dílo Kdybys mě teď viděla. Román s originálním neotřelým námětem vypráví o lásce neviditelného kamaráda k opravdové ženě. Může fungovat takový vztah? S tímto tématem si pohrála Cecilia Ahernová. Knihu vydalo nakladatelství Motto. Prohlédněte si ukázku!

Kdybys mě teď viděla

Autorka: Cecelia Ahernová

Přeložil: Tomáš Havlík
Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-267-0298-6
Doporučená cena: 299 Kč

Přečtěte si více o knize Kdybys mě teď viděla.

On je neviditelný. Ona nevěří na lásku. Mohlo by jim to spolu vyjít? Od chvíle, co Ivan uviděl Elizabeth poprvé, miloval ji celým svým srdcem. Přeje si jen jediné – být navěky součástí jejího života. Sedává s ní v obýváku u televize, radí jí s výběrem barev při práci v designérském studiu, jemně svou lásku hladí po spáncích, než usne. Elizabeth však o ničem z toho neví – Ivan je totiž neviditelný kamarád jejího adoptovaného synovce Luka. Není ale ani v nejmenším vymyšlený! K smrti rád jí kuře a olivy, jeho oblíbená barva je modrá a má neobyčejný cit pro zklamané a zlomené dětské duše. Ivan takovým dětem pomáhá najít v sobě odvahu a neztratit se ve světě dospělých.


Zaujaly vás dnešní knižní tipy? Podělte se s námi o váš názor v diskuzi.

Některé z dnešních knih a mnohé další
můžete dražit v našich aukcích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKarolína. Stručný životopis šestnáctileté

Procházková, Iva

Mladá fronta, 2015

zobrazit info o knizeKdybys mě teď viděla

Ahernová, Cecelia

Motto, 2015

zobrazit info o knizeZakázaná Hra – Lovec

Smith, L. J.

Fragment, 2015

zobrazit info o knizeArkádie – Procitnutí

Meyer, Kai

Fragment, 2015

Napsat komentář