Zahrajte si o 12 hodin zábavy s Šimkem, Sobotou a Nárožným!

Simek-Narozny-Sobota-Komplet-perex
Právě vychází jedinečná audiokniha nabízející to nejlepší od bavičského tria, které tvořili Miloslav Šimek, Luděk Sobota a Petr Nárožný. Známé i nově objevené scénky si u příležitosti nedožitých pětasedmdesátých narozenin Miloslava Šimka můžete připomenout i vy.

Dvanáct a půl hodiny smíchu

Komplet Šimek & Nárožný & Sobota 1971–1977 přímo navazuje na předchozí album Šimek & Grossmann 1966–1971.

Miloslav Šimek se po smrti Jiřího Grossmanna rozhodl pokračovat dál v divadelní činnosti a hledal nového jevištního partnera.

Od roku 1972 tvořil komickou dvojici s Luďkem Sobotou, velkou hvězdou libereckého Studia Ypsilon, a nakonec trojici s Petrem Nárožným, známým konferenciérem skupiny Plavci. Nejlepší společná léta tohoto humoristického tria jsou zde zachycena na záznamech jednotlivých představení z archivu divadla Semafor, Supraphonu a České televize. Řadu výstupů dosud mohli slyšet pouze původní návštěvníci divadla Semafor, jde tedy opět o mimořádnou událost, zachování jedinečných okamžiků komiků zdařile pokračujících v intencích dua Š+G. Velkou roli v úspěchu této nové semaforské party sehrál i režisér Ján Roháč a zpěváci, například Pavel Bobek, Jana Robbová či Zuzana Burianová.

Nejlepší léta komického tria v nahrávkách zcela neznámých, nově objevených i těch, které publikum už léta miluje!

 

Šimek a Nárožný a Sobota – Komplet 1971–1977

Autoři: Miloslav Šimek, Luděk Sobota, Petr Nárožný

Vydává: Supraphon
Série: Šimek a Grossmann
Délka: 12 hod. 28 min.
Vydáno: 3/2015
EAN: 0099925640125

Přečtěte si více o nahrávkách Šimek a Nárožný a Sobota – Komplet 1971-1977, které do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. Na stránkách společnosti si můžete poslechnout také ukázku a naladit se na tu správnou vlnu.

audioteka-supraphonaudioteka-reklama

Audiotéka.cz nabízí audioknihy ke stažení do chytrých mobilních telefonů a počítačů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice. Audiotéka vznikla v říjnu 2011 a od té doby má ve své nabídce přes 2300 titulů mluveného slova.

 

Vyhrajte Šimek a Nárožný a Sobota – Komplet 1971–1977

Klasičtí komici znovu přicházejí na scénu, alespoň ve zvukové podobě, u příležitosti nedožitých pětasedmdesátých narozenin Miloslava Šimka. Jeho legendární i nové vtipné scénky, které uváděl s oblíbenými herci Luďkem Sobotou a Petrem Nárožným, najdete na více než dvanáctihodinovém záznamu. Tento komplet navazuje na předchozí úspěšný titul, kde zazněly původní vtipy, které Šimek předváděl ještě se svým dlouholetým kolegou Jiřím Grossmannem. Nicméně se nebojte, že by byly jeho nové scénky o něco chudší, nebo snad méně vtipné, je tomu právě naopak a rozhodně je o co stát!

Tak neváhejte a zapojte se do soutěže, kterou vám přinášíme ve spolupráci se společností Audiotéka.cz a ve které tři z vás mohou úplnou sbírku skečů Šimek a Nárožný a Sobota – Komplet 1971–1977 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o Šimek a Nárožný a Sobota – Komplet 1971–1977
probíhá od 14. do 27. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 sety Šimek a Nárožný a Sobota – Komplet 1971–1977

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŠimek a Nárožný a Sobota - Komplet 1971-1977
Audiokniha

Šimek, Miloslav - Sobota, Luděk - Nárožný, Petr

Supraphon, 2015

Napsat komentář