Přichází doktor „Doctor Who“

DoctorWho_DaleckaGenerace
Nicholas Briggs navázal na první díl „Doctora Who“ Tommyho Donbavanda. Jak se mu to povedlo? Posuďte sami!

Výsluní 349 je jedním z nesčetného množství světů Dalecké nadace, která poskytuje domov miliardám humanoidů v nesnázích. Doktor, nedůvěřivý ke všem světům, v nichž jsou Daleci zdánlivou silou dobra, se vypravuje na Výsluní 349, aby odhalil pravdivý stav věcí. Jeho pátrání je však brzy ohroženo, neboť se ocitá před soudem, tváří v tvář takzvanému „daleckému advokátovi“.

Doktor však ví, že Daleci spřádají mimořádně nebezpečný ničivý plán, a je třeba je zastavit. Podaří se mu o jejich zlovolných úmyslech přesvědčit tamní obyvatele, kteří už celou generaci žijí ve světle dalecké shovívavosti? Uspěje dostatečně rychle? Vždyť na jiné nadační planetě archeologové právě objevili tu nejničivější technologii ve vesmíru…

 

Doctor Who: Dalecká generace

Autor:  Nicholas Briggs
Přeložil:  Tomáš Oakland

Počet stran: 264
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7462-742-2
Doporučená cena: 278 Kč

Knihu Doctor Who: Dalecká generace vydalo nakladatelství Jota.

Přečtěte si ukázku z knihy a ochutnejte i ukázku na našem webu.

 

Nicholas Briggs

Nicholas Briggs je britský herec a spisovatel spjatý se světem Doctora Who už od osmdesátých let. Whoviáni ho znají nejlépe coby hlas Doktorových úhlavních nepřátel – Daleků.


Nakladatelství Jota vydalo již více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Publikuje tvorbu českých autorů i překlady z cizích jazyků. Patří mezi jedno z největších nakladatelství v České republice. V edici Beletrie vycházejí knihy českých i světových autorů, mezi nimiž najdete napínavé detektivní příběhy, ale také díla se společensky závažnou tematikou.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDoctor Who: Dalecká generace

Briggs, Nicholas

Jota, 2015

Napsat komentář