Ženy, víno, Francie

Francie
Sice teprve začal březen, ale všechny cestovní kanceláře nás už dávno vybízejí ke koupi dovolené. Venku je stále zima, slunce si hraje na schovávanou, a tak se pomyšlení na odpočinek jeví jako splněný sen. Kam pojedete letos? Třeba do Francie!

Dlouhé, nikde nekončící lány levandulových koberců, moře, středozemní slunce. To jsou asociace, které se většinou vybaví při zvuku sladkého slova Provence… Toto zákoutí Francie v sobě ale skrývá mnohem víc. Jeho historii i tajemství odhalíte díky knize Toulky po Provence, kterou vydalo nakladatelství Fragment.

Toulky po Provence

Autorka: Jaroslava Dvořáková

Nakladatelství: Fragment
Vazba: brožovaná
Počet stran: 126

Přečtěte si více o knize Toulky po Provence.

Provence – jeden z nejkrásnějších regionů Francie.

Vydejte se na cestu krajem provoněným levandulí, tymiánem a mořem. Čeká vás jižní slunce, milí lidé, krásná příroda a bohatá historie.

S tímto netradičním průvodcem se dostanete Provence pod kůži. Dozvíte se informace, které v běžných průvodcích nenajdete. Zajímavosti z oblasti historie, kultury, sportu nebo života slavných osobností.

Průvodce, který vás bude bavit!

toulky 1 toulky_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakladatelství Fragment se zaměřuje zejména na knihy pro děti a mládež, leporela, slovníky, učebnice a turistické průvodce. Mezi vydané bestsellery patří ERAGON, Letopisy Narnie. Produkce se pyšní díly Václava Čtvrtka, Zdeňka Svěráka nebo Pavla Kantorka.

——————————————-

Přibývají věk mnohé z nás přidělá nejednu vrásku. Zub času se pomalu začíná projevovat a my se všemožně snažíme zabránit, aby v tom pokračoval. Dobré rady pro tyto situace přináší Mireille Guilianová ve své knize Francouzky zrají jako víno, kterou vydalo nakladatelství Ikar. A když to zvládnou Francouzky, proč byste to nedokázala vy?

Francouzky zrají jako víno

Autorka: Mireille Guilianová

Přeložila: Blanka Brabcová
Nakladatelství: Ikar
Vazba: vázaná
Počet stran: 280

Přečtěte si více o knize Francouzky zrají jako víno.

Tajemství, jak neztratit šarm.

Autorka patří mezi ty Francouzky, které jsou údajně nejšťastnější ve zralém věku. Už nemusí hledat práci, nedychtí po kariéře, mají stálé přátele, zavedenou domácnost a umí přijímat libůstky i omezení. Dozvíte se tajemství péče o vzhled, jaké sportovní aktivity jsou nejvhodnější, jaký význam má spánek a snídaně pro zralé ženy. Autorka poodhalí vlastní formuli, která zlepší váš život, vzhled a zdraví, bude vám přinášet spokojenost a pomůže vám cítit se dobře ve své kůži v každém věku.

 

Ukázka z knihy

Žijeme blaze bez diet

Představte si pěknou francouzkyzahradní rostlinu. Co nejvíce potřebujete k životu? Uhodly jste správně: vodu a sluneční svit. Jak ženy stárnou, myslí, že potřebují spoustu vitaminových preparátů a doplňků stravy, aby se cítily a vypadaly dobře. Ale dříve než se začnete zabývat širokou nabídkou zmíněného sortimentu, abyste zjistily, čím vším se máte přikrmovat, promluvme si o vodě a slunci. Jak se dostáváme do let, musíme věnovat zvláštní pozornost obojímu. Podívejte se do zrcadla visícího na stěně a položte si otázku: jdu každý den ven na slunce, nebo si sluneční světlo užívám jen za skleněným filtrem oken kanceláře či obývacího pokoje?

Přečtěte si pokračování ukázky.

Nakladatelství Ikar je orientováno především na ženské čtenářky: romance, společenské romány a memoáry, kuchařky a rádce.


 Máte rádi Francii? Znáte zákoutí, která by měl člověk navštívit, nebo tajný recept na francouzskou krásu? Napište nám a podělte se!

Nezapomeňte se také podívat do našich aukcí, kde můžete vydražit spoustu krásných knih.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeToulky po Provence – Průvodce, který vás bude bavit!

Dvořáková, Jaroslava

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeFrancouzky zrají jako víno

Guilianová, Mireille

Ikar, 2015

Napsat komentář