Prozkoumejte krásy naší planety

perex_nejhezci_mista_sveta
Vydejte se s Janem Hockem na cestu za krásami všech kontinentů. V publikaci naleznete mnoho krásných fotografií, zážitků z cest, ale také praktických informací, které se vám budou hodit, zejména plánujete-li navštívit tyto lokality.

Autor je cestovatel tělem i duší. Ve své nové knize, kterou navazuje na předchozí úspěšnou publikaci Nejhezčí túry světa, nás bere s sebou na dobrodružnou výpravu po 19 nejhezčích lokalitách zeměkoule. Navštívíme všechny kontinenty, budeme se přepravovat nejrůznějšími dopravními prostředky a na vlastní kůži poznáme nejpodivuhodnější krajiny světa. Někdy se podíváme jen kousek za humna, do Vysokých Tater, jindy zamíříme až na zemskou jižní polární čepičku – ledovou Antarktidu. Knihu, provázenou autorovými jedinečnými fotografiemi v čistém grafickém zpracování, lze prostě jen číst a prohlížet, ale dá se nad ní i báječně snít a plánovat.

 

Nejhezčí místa světa

Od Grónska po Antarktidu pěšky, stopem, na kole, na lyžích, na koni, ledoborcem nebo na mořském kajaku

Autor: Jan Hocek

Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Formát: 216 × 305 mm
ISBN: 978-80-242-4625-3
Doporučená cena: 499 Kč

Kniha Nejhezčí místa světa vyšla v nakladatelství Universum.

Ukázku z knihy si můžete prohlédnout zde.

 


Universumnakladatelství Universum vycházejí překladové i původní encyklopedie, zeměpisné atlasy, slovníky a lexikony, obrazové publikace, naučné knihy z různých oblastí (např. řada věnovaná historii vojenství), průvodce a cestopisy. Od roku 2000 do prosince roku 2012 byla pod názvem Universum vydávána velká všeobecná encyklopedie, která vyšla v několika aktualizovaných vydáních různých rozsahů a ze které vzešlo i několik menších odvozených projektů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejhezčí místa světa
Od Grónska po Antarktidu pěšky, stopem, na kole, na lyžích, na koni, ledoborcem nebo na mořském kajaku

Hocek, Jan

Universum, 2014

Napsat komentář