Vyhrajte dobrodružné čtení pro kluky

Fragment-dle-vyberu-kluci
Máte v rodině ratolest, která si libuje v dobrodružných příbězích a hltá jednu knihu za druhou? V tom případě neváhejte a pojďte se podívat, jaký další titul byste mohli pořídit do sbírky. Jak zjistíte, o napínavé čtení v našich tipech není nouze.

 

Každý malý kluk si přeje být detektivem, nebo alespoň prožít nějaké neobvyklé dobrodružství. Dopřejte jim tuto možnost alespoň ve světě fantazie. S knihami, které vám dnes představíme, se mohou vydat na pátrací akci a hledat yettiho, odhalit počítačového piráta, podívat se do uličnické akademie nebo se pustit do případu zločince z modrého pokoje. Je pouze na vás, které dobrodružství dětem v knižní podobě dopřejete, protože svoji výhru si můžete zvolit sami. Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám totiž přinášíme soutěž, ve které mají šanci si dle libosti vybrat tři z vás.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Klub Tygrů – Po stopách yettiho

Klub-Tygru-Po-stopach-yettiho-ukazkaLuk s Biggi doprovázejí Patrika, kamaráda z Klubu Tygrů, na hory, kde se má zúčastnit juniorských závodů v jízdě na snowboardu. Zatímco on pilně trénuje, užívají si zbylí Tygři zimních radovánek. Na okraji sjezdovky náhodně objeví podivné stopy ve sněhu, které mohou pocházet jedině od yettiho. Je to první záhada, na kterou narážejí a další na sebe nenechají dlouho čekat. Kolem nich se děje něco zlého a nekalého. Podaří se jim přijít věci na kloub a zabránit nejhoršímu?
Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky!

Autor: Thomas Brezina

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Dagmar Steidlová
Počet stran: 128
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-253-2298-7

Přečtěte si více o knize Klub Tygrů – Po stopách yettiho a nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

 

Klub Tygrů – Počítačoví piráti

Biggi, Luk a Patrik jsou strachy bez sebe! Na monitoru školního počítače se objevuje podivná tvář, která hrozí vymazáním dat a dokonce jeho zničením. Požaduje výkupné, jinak svůj plán uskuteční. Když je napaden počítač v klubovně Klubu Tygrů a dokonce další přístroje v okolí, začne být všem jasné, že na internetu řádí počítačoví piráti. Je možné, že je do případu namočen matikář ze školy? Podaří se našim kamarádům zastavit nebezpečnou hrozbu?
Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky!

Autor: Thomas Brezina

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Dagmar Steidlová
Počet stran: 120
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2014
ISBN: 978-80-253-2221-5

Přečtěte si o knize Klub Tygrů – Počítačoví piráti více. Můžete si také prohlédnout ukázku.

 

Švindlova uličnická akademie – Rošťáci v akci

Svindlova-ulicnicka-akademie-Rostaci-v-akci-ukazka…aneb když uličníci zachraňují svět.
Žáky proslulé Švindlovy uličnické akademie v čele s Tomášem Fukem a Alicí čeká další lekce rošťáren. A to od odbornice s velkým O – samotné Peggy Paprikové. Ta dokáže unést rukojmí s takovou elegancí, že si daný nebožák ani nevšimne, že už zase sedí doma u večeře. Převleky ovládá natolik dokonale, že ji ani její vlastní dvojče nepozná (kdyby ho tedy měla). S ní nuda rozhodně nebude…
Neskutečně vtipné čtení vyvolávající z hrobu odkaz krále zbojníků Robina Hooda, který také bohatým lumpům bral a chudým v nouzi dával…

Autor: Terry Deary

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Zdík Dušek, Ph. D.
Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-253-2181-2

Přečtěte si více o knize Švindlova uličnická akademie – Rošťáci v akci. Také si nezapomeňte prohlédnout ukázku.

 

Detektiv Klubko – Zločinec z modrého pokoje

Detektiv-Klubko-Zlocinec-z-modreho-pokoje-ukazkaZapoj se s detektivem Klubkem do pátrání a vyřeš případ zločince z modrého pokoje!
Klubko má opět plné ruce práce. Krádež uměleckého díla, pokus o vraždu, rafinovaná loupež diamantů nebo sňatkový podvodník, to je jen část případů, které na detektiva čekají. Tentokrát se dokonce stane jednou z obětí i on. Jeden neuctivý zlodějíček si ho vyhlídne přímo na konferenci nejlepších kriminalistů světa!
Pomocí lupy se i z tebe stane detektiv! Na konci každého příběhu si vyzkoušej, jestli jsi stejně bystrý jako detektiv Klubko!

Autor: Ursel Scheffler

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Dagmar Steidlová
Počet stran: 120
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2014
ISBN: 978-80-253-2138-6

Přečtěte si více o knize Detektiv Klubko – Zločinec z modrého pokoje. Můžete si také prohlédnout ukázku.

 

Vyhrajte knihu pro kluky dle vlastního výběru

Knihy pro kluky od devíti let, a v případě knihy Detektiv Klubko – Zločinec z modrého pokoje dokonce od sedmi, vaše ratolesti jistě nadchnou. Napínavé příběhy, záhadné zločiny a mnohem více na ně totiž čekají na stránkách titulů, které můžete získat. Nechte děti, ať se na chvíli stanou detektivy nebo dokonce žáky Švindlovy uličnické akademie. Ať pro ně vyberete tu či onu knihu, čtení je bude zcela určitě bavit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát některou z  knih. Ve hře jsou tituly Klub Tygrů – Po stopách yettiho, Klub Tygrů – Počítačoví piráti, Švindlova uličnická akademie – Rošťáci v akci a Detektiv Klubko – Zločinec z modrého pokoje, ze kterých si můžete zvolit tu pravou. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy plné dobrodružství pro kluky
probíhá od 30. listopadu do 13. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 dobrodružné příběhy pro děti dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKlub Tygrů – Po stopách yettiho

Brezina, Thomas

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeKlub Tygrů – Počítačoví piráti

Brezina, Thomas

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeŠvindlova uličnická akademie – Rošťáci v akci

Deary, Terry

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeDetektiv Klubko – Zločinec z modrého pokoje

Scheffler, Ursel

Fragment, 2014

Napsat komentář