Zasoutěžte si o kuchařku oblíbené blogerky

Menu-podle-Koko-perex
Právě dnes vychází kuchařka plná receptů a videí, kterou si Veronika Kokešová alias Koko připravila nejen pro své fanoušky. Říkáte si, jak mohou být v tištěné kuchařce videa? V dnešní moderní zcela jednoduše – máte možnost se na ně podívat díky QR kódům. Tak to pojďte vyzkoušet.

Vařte s vášní možné i nemožné

Se stejnou vášní, s jakou Veronika Kokešová alias Koko připravuje slavný blog MENUdomu.cz, se pustila také do tvorby první kuchařské knihy. Zkouší v kuchyni možné i nemožné, svým čtenářům představuje suroviny, s nimiž při vaření pracuje a podrobně jim vysvětluje postupy také pomocí videí, kde se hodně vaří, směje a zase vaří. A nejinak tomu bude i v její knize. Kuchařka Menu podle Koko obsahuje kapitoly mapující konkrétní surovinu nebo sezónu – jídla lze mezi sebou kombinovat podle chuti. Těšit se tak můžete na menu ze dvora i z pastviny, menu houbové, myslivecké, bezmasé či rozkvetlé nebo na konečnou sladkou tečku. Každý recept bude navíc obsahovat QR kód, díky němuž si budete moct přehrát video a vařit s bezprostřední Koko tváří v tvář. Videa se budou od října 2014 také postupně spouštět na nejnavštěvovanější české internetové televizi Stream.cz, která je základnou Veroničina pořadu MENU domů a MENU v sezóně. Těšit se můžete na opravdu originální zpracování knihy!

 

Menu podle Koko

Kuchařka plná videí

Autorka: Veronika Kokešová

Vydalo: nakladatelství Smart Press
Počet stran: 240
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2014
ISBN: 978-80-87049-71-6

Přečtěte si více o knize Menu podle Koko – Kuchařka plná videí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Smart Press.

Nakladatelství Smart Press založila v roce 2005 Martina Boledovičová. Díky úspěšným knihám, které vydává, se o nakladatelství dozvěděly desítky tisíc čtenářů. Nakladatelství se věnuje především vydávání originálních kuchařek nadšených českých autorů.

 

O autorce

Veronika Kokešová alias Koko působí moderátorka pražského radia Expres FM a také připravuje slavný blog MENUdomu.cz. Právě díky tomu získala ocenění Blogerka roku 2013 v kategorii FOOD, Foodblog roku 2013 a rovnou dvě nominace na Křišťálovou Lupu 2014. Vystudovala Vysokou školu hotelovou v Praze a v oboru Management hotelnictví, lázeňství a gastronomie získala inženýrský titul. Pochází z Plzně a je narozena ve znamení blížence.
(Zdroj informací a fotografie: blog MENUdomu.cz)

 

Vyhrajte knihu Menu podle Koko

Připravte si menu, na které se vám budou sbíhat sliny již při čtení receptu. Nezáleží na tom, zda toužíte po ryze sezónním jídelníčku, nebo chcete období kombinovat. V kuchařce najdete podrobně popsané jednotlivé suroviny, dobu, kdy jsou nejlépe k dostání, nebo tematicky laděné tipy například na bezmasé či rozkvetlé menu a mnoho dalších. Stačí si jen vybrat, na co máte chuť!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Smart Press vám právě nyní přinášíme soutěž, ve které jeden z vás může knihu Menu podle Koko vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Menu podle Koko
probíhá od 23. října do 5. listopadu 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o kuchařku Menu podle Koko

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMenu podle Koko
Kuchařka plná videí

Kokešová, Veronika

Smart Press, 2014

Napsat komentář