Vítejte v holčičím světě!

divka
Dnes se s knižními tipy vydáme do holčičího světa. Podíváme se za čtyřmi kamarádkami v akci a zjistíme, jestli kluci vážně nejsou z jiné planety. A upozorňujeme – chlapcům vstup zakázán!

Sadie je taková normální… rebelka. Rebelka, která si píše deník. Chcete se o této mladé slečně dozvědět víc? V knize Deník rebelky – Moje trhlá rodinka vám toho o sobě a své rodině řekne víc! Knihu Karen McCombie vydalo nakladatelství Fragment.

Deník rebelky – Moje trhlá rodinka

Ahóóój! Jmenuju se Sadie a budu ti vyprávět o mojí trhlé rodince. Máma je učitelka hudby, často je duchem mimo, což mě dost prudí. Nevlastní táta je puntičkář a věnuje se hlavně svýmu vlastnímu „přírůstku do rodiny“. Můj vlastní taťka, se měl už dávno odstěhovat, ale pořád bydlí s námi v jednom domě. A pak to nejhorší, brácha Sonny. Jsme dvojčata, pořád spolu soupeříme a on z toho většinou vždycky vyjde líp než já. Když mám všech těhle bláznivejch lidiček plný zuby, prolezu dírou v plotě na konci zahrady a jdu se uklidnit na starej hřbitov. Jenom tady mám od všech těch mimoňů chvíli klid…

Autorka: Karen McCombie

Překlad: Petruše Klůfová
Počet stran: 184
Formát: 130×197
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Deník rebelky – Moje trhlá rodinka

———————————————

Jak využít volný čas? S tím vám pomohou holky z knihy Holčičí svět – Čtyři kámošky v akci! Poradí vám, jak se starat o své vlasy nebo jak si stylově vyzdobit svůj pokoj! Knihu vydalo nakladatelství Fragment.

Holčičí svět – Čtyři kámošky v akci

Poznej čtyři nové kámošky a nech se inspirovat jejich různorodými koníčky a tím, jak společně tráví volný čas. Jedna miluje zpěv a muziku, druhá sport a pohyb, třetí módu a oblékání, a čtvrtá přírodu a tajemno. Holky ti poradí, jak si najít koníček, který tě bude bavit a který bude skvěle doplňovat tvoji osobnost. K tomu přidají řadu zábavných testů, návodů a rad, jak si stylově vyzdobit pokoj nebo jak uspořádat skvělou párty, o které si bude vyprávět celá škola. Tak neváhej a připoj se k nim. Bude to zábava!

 

Počet stran: 128
Formát: 147×200
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Holčičí svět – Čtyři kámošky v akci

———————————————

Hlavní hrdinka Jamie z další knihy to nemá vůbec jednoduché – vsadila se se svou kamarádkou, a pokud prohraje, bude muset políbit Paula Pagona! Jak se její příběh bude vyvíjet dál? Zjistíte v knize Můj milý deníčku – Fakt nejsou kluci z jiné planety? autoraJima Bentona. Publikaci vydalo nakladatelství Fragment.

Můj milý deníčku – Fakt nejsou kluci z jiné planety?

Jsem Jamie a uzavřela jsem s Isabelou nejšílenější sázku svého života. Kdo prohraje, musí políbit Paula Pagora, který má obličej plný beďarů. To nepřežiju! Taky se děje něco divného. Kluci asi fakt nejsou z jiné planety. Začala jsem totiž těmhle záhadným tvorům rozumět. Mám pro to jediné vysvětlení – získala jsem nadpřirozené schopnosti neboli superschopnosti!

Při hodině přírodních věd nám slečna Mapleová zase vyprávěla o mravencích a o tom, jak jsou silní. Dokážou uzvednout dvacetkrát víc, než sami váží. Kdybych byla silná jako mravenec, dokázala bych zvednout klavír.
Kdybych to dokázala, udělala bych to jen proto, abych ho mohla pustit na ostatní mravence ve svém mraveništi, protože jediná věc, kterou jsem o mravencích zjistila, je, že je nemám ráda.

Autor: Jim Benton

Překlad: Eva Brožová
Počet stran: 160
Formát: 130×197
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Můj milý deníčku – Fakt nejsou kluci z jiné planety?

Přečtěte si také naši recenzi na tuto serií knih psanou deníkovou formou!

Další knihy v edici:

———————————————

Závěrem představujeme něco pro šikovné ruce! Zkrášlete své uši s knihou Náušnice pro každého, která vám ukáže, jak si vyrobit až 27 druhů originálních náušnic! Autorkou této knihy je Karla Hátleová a vydalo ji nakladatelství Grada.

Náušnice pro každého

Dnes přece nejsou náušnice jen známkou bohatství a sociálního postavení. Mnohem častěji jsou hlavně módním doplňkem, vyjádřením originality a stylu. A právě tu originalitu a styl nejlépe vyjádří náušnice vyrobené ze zajímavých materiálů s vtipem a nápadem. Pokud máte chuť nosit v ouškách opravdový originál, vyrobte si náušnice sami. Materiály dnes snadno nakoupíte v obchodech výtvarných potřeb, nebo třeba v galanteriích a mnohdy je zkrátka najdete všude kolem sebe. Nápady najdete v této knize. Vy pak budete potřebovat už jen chuť tvořit.

Autorka: Karla Hátleová

Počet stran: 64
Formát: 170×240
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Náušnice pro každého


 Zaujala vás některá z knih? Napište nám!

Tyto knihy a spoustu dalších si můžete vydražit v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDeník rebelky
Moje trhlá rodinka

McCombie, Karen

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeHolčičí svět – Čtyři kámošky v akci

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeMůj milý deníčku – Fakt nejsou kluci z jiné planety?

Benton, Jim

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeNáušnice pro každého

Hátleová, Karla

Grada, 2014

Napsat komentář